Zwangerschapsverlof – webshop open!

Blitz Ontwerpt Zwangerschapsverlof_Klik-Klak fotografie

Het is december… de maand waar wij privé zo lang naar hebben uitgekeken met zijn allen! En niet alleen omdat ik gek ben op de Kerst en ook Sinterklaas een heerlijk kinderfeest is… Deze maand verwachten wij een broertje voor Thijm!
Ohhh wat voelen we ons bijzonder blij, dat Thijm een grote broer mag worden! Het blijft natuurlijk altijd spannend, maar jee, wat kijk ik uit naar Kerstmis!!!

Eerste Kerstdag
Want ja, ik ben uitgerekend op Eerste Kerstdag! Hoe bijzonder is dat. Dat wil zeggen dat ik ook al een week met Zwangerschapsverlof ben. En hoeveel ik ook van mijn werk hou, die paar weken rust zijn nu ook echt wel even heel lekker! Veel klanten hebben goed geduld met mij gehad de afgelopen weken, wanneer dingen op half tempo gingen, zo fijn! Natuurlijk ben ik gewoon bereikbaar, afentoe ook per telefoon en zeker per mail, voor vragen e.d. En nog leuker… mijn webshop blijft gewoon open! Ik krijg daarbij hulp van mijn lieve zus! Wat fijn om zoveel lieve mensen om je heen te hebben. <3

blitz ontwerpt blog zwangerschapsverlof

Het babykamertje is klaar en wie mij kent, weet dat dat weer een kleurrijke is geworden! Heerlijk om alle styling weer op mij te nemen. Het behang met de luiaardjes, komt van Bora Illustraties. Natuurlijk heb ik de babykamer verder aangekleed met bijpassende poster en tof wollen dekentje uit dezelfde serie en hebben we zelf diverse leuke items gemaakt als de lambrisering met kapstokjes, de lampen en meer (er moet nog wel wat te raden over blijven voor de kraamvisite he 😉 )

Ik hoop jullie deze week nog te verrassen met een mooie nieuwe Kerstkaart voor dit jaar, want dat wil ik er natuurlijk inhouden! Sowieso kun je al mijn Kerstkaarten natuurlijk nog steeds shoppen! Sinds begin november vliegen ze alweer de deur uit, dus super leuk!

Voor nu hou ik mij lekker bezig met het verder inrichten van de babykamer, ons eigen geboortekaartje ontwerpen en natuurlijk genieten van mijn grote bink en leuke dingen doen met het gezin!

De prachtige foto’s in de babykamer zijn gemaakt door Klik-Klak.
Overigens kun je wel zien, dat geel een van mijn favo’s is momenteel 🙂 Je shopt de ansichtkaarten hier.

16 reacties op “Zwangerschapsverlof – webshop open!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


×
Product toegevoegd aan winkelwagen

Geen producten in de winkelwagen.