Kerstmis & kerstkaarten online in shop!

kerstkaart blitz ontwerpt wonderful time zwart goud

Oh wat een heeeeerlijke tijd van het jaar! Ik ben gek op de Kerst en dit jaar is het een extra speciale Kerstmis voor ons. Waarom?

Dat lees je in mijn vorige blog.
De Kerstboom staat, gisteren heb ik de ramen beschilderd met zoonlief (zo leuk om te doen voor die kleintjes!) en natuurlijk bakken we binnenkort ook nog Kerstkoekjes. En mijn nieuwe kerstkaarten staan online in mijn shop!

Nieuwe kerstkaarten online in shop

Net als ieder jaar lanceer ik voor de Kerst een nieuwe kerstkaartenserie, door mijzelf ontworpen. Gisteren heb ik mijn Kerstkaarten online gezet in mijn shop en oh wat ben ik er blij mee! De eerste bestellingen stromen al binnen, dus maandag een stapel brievenbuspakjes naar de post brengen! Wie wil bestellen en liever aan huis wil afhalen bij mij, kan dat aangeven in het bestelformulier online.

kerstkaart blitz ontwerpt grafisch mint letters hartje

Zelf kerstsballen decoreren en versieren – 10 tips!

Vorig jaar gaf ik een workshop Kerstballen versieren aan een grote groep dames en oh wat hebben we allemaal genoten van de creatieve middag. Er kwamen dit jaar veel aanvragen binnen, ook van bedrijven, om op Kerstborrels een leuke workshop te geven, maar op de uitgerekende datum een workshop geven, vond ik toch wel een risico 😉 Volgend jaar weer nieuwe kansen. Mocht je zelf zin hebt om thuis Kerstballen te versieren, dan kun je mijn blog lezen, welke ik schreef voor Christmaholic! Deze blog staat vol met DIY tips, wel 10! En genoeg inspiratie foto’s om alvast in de sfeer te komen.

Pinterest ideetjes

Natuurlijk kun je ook op mijn Pinterest bord leuke voorbeelden terug vinden, voor als je inspiratie op wilt doen wat te schilderen op je Kerstballen. Teksten, patronen en meer. Check het hier! Heel Veel plezier en geniet van de sfeervolle december-dagen! (Onderstaande foto’s zijn gemaakt door Laura Vink).

Een reactie op “Kerstmis & kerstkaarten online in shop!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.