Gek op kleur! Én interieurstyling!

kleur interieurstyling slaapkamer Blitz ontwerpt

Gek op kleur

Wie mij goed kent, weet het al… ik ben gek op kleur! Al van jongs af aan. Ik word zo vrolijk van al die kleuren! Iedere kleur past weer bij een andere sfeer, of ze hebben zelfs een betekenis. Je kunt zélfs kleuren gebruiken om je klanten te beïnvloeden, om tot bepaalde acties te komen, maar dat is weer een andere blog waard 😉

Kleurencombinaties

Oneindig kan ik combineren met kleuren, heerlijk vind ik het als iets helemaal matcht en daardoor echt ‘af’ is. Wat dan ook heel handig van pas kwam toen ik etaleuse was! Wat genoot ik daar van, die hele winkel omtoveren wanneer het nieuwe seizoen voor de deur stond. En in mijn huidige vak als grafisch ontwerper en illustrator, speelt kleur natuurlijk ook de hele dag een rol! Heerlijk!

Mooie kleurcombinaties zie je ook terug in mijn kleding, in de kleding van onze kids, in de tuin en ook, ons interieur! Ik ben gek op interieurstyling (en toevallig ook voor styling opgeleid!). Iedere kamer in ons huis heeft zo zijn eigen kleuren en sfeer. Ik vind het heerlijk om alles tot en met woontextiel en accessoires op elkaar af te stemmen zodat het hele plaatje klopt. Noem het perfectionistisch, maar zo zie ik het niet, ik vind het gewoon genieten! <3

collage kleur interieurstyling slaapkamer Blitz ontwerpt

Even binnenkijken…

Al vaker heb ik jullie bij ons thuis laten ‘binnenkijken‘, deze blogs worden altijd heel goed gelezen. Zoals de blog waar ik de babykamer van onze jongste zoon liet zien, toe ik in verwachting was van hem. Inmiddels wonen we 10 jaar in ons huis en was onze slaapkamer aan de beurt voor een make-over. Al het behang ging van de muren en er kwam glasvliesbehang voor terug, waar we een mooie kleurencombinatie van donker okergeel en lichtroze op schilderden.
Ik heb iets met lambriseringen in interieur, maar dan wel de moderne variant. Ik koos ervoor om een hoge lambrisering te maken, met juist aan de bovenkant een leuk behangetje met print. Een moderne bloemenprint. (ja ik kreeg mijn man zover! 😉 ) Een mooie houten lat op de scheidingslijn, die we wit schilderden.

kleur interieurstyling slaapkamer Blitz ontwerpt lamp snoerboer strijkijzersnoer

Samenwerking gordijnen

Ook onze gordijnen waren aan vervanging toe. Mooie linnen gordijnen had ik in gedachten, en dan in bijpassende oud-roze tint bij het behang. Gevonden! Bij EchtGordijn. Ik ging een leuke samenwerking aan met Anita, en nu prijkt mijn slaapkamer interieurfoto op haar website! Hier vind je onze oud roze linnen mix gordijnen in haar online shop! Een goede service, met persoonlijke aandacht en een mooi product van goede kwaliteit! Vind je ze ook niet goed passen bij het behang?!

kleur interieurstyling slaapkamer Blitz ontwerpt

Met zijn allen lezen op het grote bed

Een kamer is voor mij niet af als er geen heerlijk bijpassend woontextiel in terecht komt! Een prachtig handgemaakt Scandinavisch wollen kleed, ligt op ons bed met okergele of cognac-bruine dekbedovertrek. Voor aan de muur maakten wij twee prachtige hanglampen, met mooi bijpassend okergeel strijkijzersnoer. Je snapt dat zo’n heerlijke groot bed met mooie warme lampen de ideale plek is om iedere avond met de kids op (voor) te lezen. <3

Op de valreep gingen we ook nog over naar een nieuw bed! Een heerlijke boxspring. Ik heb echt iedere avond het gevoel in een prachtige hotelkamer te slapen, maar nee… het is ons eigen prachtige huis, waar we ons zo thuis voelen! Benieuwd of dat jullie ook zo gek zijn op het inrichten van jullie huis, of in het algemeen op kleur! Laat gerust een berichtje achter onder deze blog! En, wat vind jij van onze nieuwe slaapkamer?

Liefs,

Liseth

kleur interieurstyling slaapkamer Blitz ontwerpt lamp snoerboer strijkijzersnoer

 

2 reacties op “Gek op kleur! Én interieurstyling!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.