Over mij

Blitz Ontwerpt Liseth Blitz

Over Liseth Blitz

Zolang ik me kan herinneren, houd ik van tekenen en ben ik gek op kleur. Dat laatste zie je terug in mijn huis en in mijn persoonlijkheid. Waar ik ook kom: ik doe indrukken op, ik schets en ik fotografeer wat ik mooi of bijzonder vind. Vroeg of laat helpt het mijn creativiteit of inspireert het me!

Jou helpen om te stralen

Door de jaren heen is er naast mijn liefde voor ontwerpen, kleur en illustreren nog een passie opgebloeid. Het helpen van ondernemers. Het is mijn missie als branding specialist, om jou en jouw bedrijf dat jij met zoveel passie runt, te laten stralen met mijn ontwerpen. Ik vind het zo mooi om dat te kunnen doen!

Van idee tot ontwerp

Als je met mij in gesprek gaat, ervaar je dat ik niet alleen technisch advies geef (bijvoorbeeld over drukwerk of een online ontwerp). Samen jouw positionering bepalen, daar begint het allemaal mee. Kleurgebruik en lettertypes spelen hier een belangrijke rol in. Ik heb daarom altijd mijn ‘snoepwinkeltje’ bij me, mijn Pantone kleurenwaaier. Deze heeft een belangrijke plek in het ontwerpproces.

Ook gaan we tijdens ons gesprek naar de kern van jouw bedrijf: wie ben je, waar sta je nu, waar wil je naartoe, wat wil je uitstralen, wie is je ideale klant en wat vindt jouw doelgroep belangrijk? Ik luister naar jouw wensen, ik voel aan wie je bent en welke stijl bij jou en jouw bedrijf past.

Nadat we jouw (vernieuwde) visie voor jouw bedrijf hebben bepaald, start ik met ontwerpen. Ik lever je vervolgens één (of twee, soms zelfs drie) mooie en positief verrassende voorstellen. Samen bespreken we ze en finetunen we waar nodig. Zo ontstaat jouw nieuwe logo. Dat mag gevierd worden! Je ontvangt jouw logo in verschillende bestandsoorten, zodat je het in al je uitingen (offline en online) kunt gebruiken.

Nu gaan we aan de slag met jouw huisstijl en branding, om jouw nieuwe uitstraling helemaal kloppend te maken en een prachtig totaalplaatje neer te zetten. Jouw brand identity is geboren en samen gaan we jouw bedrijf hiermee laten stralen! We brengen jouw droom, die ideale klant, dichter bij de realiteit.

Dromen

Natuurlijk droom ik zelf ook! Over een boek illustreren bijvoorbeeld, voor kinderen of een kookboek. Lijkt me fantastisch! Waar ik ook van geniet is een blije klant die ik met een mooi logo, branding of illustraties heb kunnen verrassen. Of een tevreden bruidspaar of trotse aanstaande ouders, bij het zien van mijn ontwerp. Het leukst vind ik om een totaalconcept te ontwerpen voor je. Jou voorzien van een compleet plaatje, omdat ik weet dat je daarmee veel gaat bereiken!

Wil jij unieke illustraties laten maken of samen werken aan een mooie brand identity voor jouw bedrijf? Ik ontmoet je graag!

Liseth Blitz

Nog wat feiten over mij:

  • Mama zijn is het mooiste dat er is! Twee zoons rijk: Thijm (2012) en Juul (2016)
  • Ik ben gek op mijn kids, gezellige uitjes met mijn gezin, familie en vrienden. Maar ook op lekker thuis afspreken, de kids spelen en wij borrelen. Kamperen, de natuur en het strand. Koken, yoga, interieurmagazines en rode lippenstift.
  • Ik schrijf en teken met links, maar digitaal illustreren doe ik met rechts.
  • Mijn favoriete hashtags zijn #surfacepatterndesign #illustration #lovecolor
  • Pannenkoeken zijn mijn guilty pleasure, van bietjes en oesters hou ik écht niet.
  • Ik ben gek op kerst!

Geboorteschilderijtjes

Naast illustreren en ontwerpen, schilder ik graag. Via Geboorteschilderijtjes.nl kun je een schilderijtje bestellen in de stijl van het geboortekaartje. Een leuk, persoonlijk én origineel kraamcadeau voor jezelf of een ander! Voor de meeste geboortekaartjes die ik zelf heb ontworpen, mocht ik ook een bijpassend geboorteschilderijtje maken. Ook andere  kinderkamerkunst schilder ik graag voor je. De geboorteschilderijtjes zijn in diverse maten verkrijgbaar.

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.