Info

Liseth Blitz

liseth blitz

Wie is Liseth Blitz?

Creativiteit zit in mijn bloed! Grafisch ontwerpen & illustreren doe ik al ruim 11 jaar met veel passie. In 2001 studeerde ik af aan het Nimeto (Reclame- presentatie- en communicatietechnieken), met als afstudeerrichting ‘Grafisch Vormgeven’.

In 2011 richtte ik Blitz Ontwerpt op en ben ik fulltime grafisch gaan ontwerpen. Inmiddels ben ik trotse moeder van onze zoons Thijm (2012) en Juul (2016). Ook de geboortekaartjes van onze jongens heb ik met veel plezier zelf ontworpen!

Grafisch ontwerp en illustraties

Leuk dat je meer over mij, Liseth Blitz, en over Blitz Ontwerpt wilt weten! Ik ben een creatieve, allround grafisch ontwerper en illustrator. Van geboorte-, trouw- en ansichtkaarten tot illustraties, logo’s, huisstijlen, (e-)boeken en nog veel meer, ik ontwerp het graag voor je! In mijn werk wil ik uniek en origineel zijn, ik ontwerp en illustreer alles zelf. Altijd met persoonlijke aandacht én professioneel advies. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij mij terecht.

Mijn grootste wens op grafisch gebied? Een kinderboek mogen illustreren! En aangezien koken een van mijn grootste hobby's is, lijkt een kookboek/-reportage illustreren mij ook fantastisch!

Particulier

Op zoek naar een originele trouwkaart, geboortekaart of uitnodiging? Ik ontwerp het speciaal op maat voor jullie. Een écht uniek ontwerp dus! In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen en adviseer ik over kleuren, concepten, technieken, papiersoorten en meer. Je ontvangt een vrijblijvende offerte.

Daarna ga ik voor je aan de slag met ontwerpen en illustreren. Ook maak ik graag bijpassende producten bij jullie kaarten, zoals sluitzegels, adresstickers, gepersonaliseerde bedankjes of save-the-date-kaarten. Meer weten? Bekijk mijn portfolio of neem vrijblijvend contact met me op!

Zakelijk

Op zoek naar een creatieve grafisch ontwerper en illustrator, die originele en creatieve ontwerpen voor je bedrijf kan maken? ZZP’ers en starters help ik graag aan een sprekend logo en een originele huisstijl. Ook binnen een bestaande huisstijl maak ik een uniek ontwerp voor je.

Van flyers, folders en catalogi tot websites, (e-)boeken en zakelijke (kerst-)kaarten. Alles is mogelijk! Ook al je drukwerk lever ik in hoge kwaliteit en voor een goede prijs. Mijn illustraties geven bovendien op een creatieve manier uitleg aan jouw verhaal. Meer weten? Bekijk mijn portfolio of neem vrijblijvend contact met me op!

Geboorteschilderijtjes

Naast illustreren en ontwerpen, schilder ik graag. Via Geboorteschilderijtjes.nl kun je een schilderijtje bestellen in de stijl van het geboortekaartje. Een leuk, persoonlijk én origineel kraamcadeau voor jezelf of een ander! Voor de meeste geboortekaartjes die ik zelf heb ontworpen, mocht ik ook een bijpassend geboorteschilderijtje maken. Ook andere  kinderkamerkunst schilder ik graag voor je. De geboorteschilderijtjes zijn in diverse maten verkrijgbaar.

×
Product added to cart

Geen producten in je winkelmand.