In de media

Christmaholic – blog

28-11-2017
Saskia van Christmaholic heeft mijn blog met de ‘December aftelkalender’ gepubliceerd op haar website bij de creatieve blogs! Hoe tof!

Ultimate webshops – blog

14-11-2017
Ultimate Webshops heeft mijn Sinterklaas ansichtkaarten gespot en schreef er een blog over. Tof! Lees de blog hier!

ZankYou bruiloft site & cadeaulijst

16-10-2017
Mijn website is opgenomen op de website van ZankYou! Wat tof! Hier kunnen aanstaande bruidsparen een eigen trouwwebsite maken, met desgewenst een cadeaulijst. Je vindt er ook een inspiratiemagazine en natuurlijk leuke leveranciers, waar ik nu dus ook bij sta! Leuk!

Zwangerkrant Rotterdam

01-09-2017
Dit keer sta ik met een advertentie in de Zwangerkrant Rotterdam, met mijn originele geboortekaarten. Leuk ook dat ik mijn advertentie en die van mijn klant Klik-Klak, heb ontworpen. Wil je ook een stapeltje kranten voor in je praktijk? Vraag ze dan hier aan. De zwangerkrant wordt verspreid in Rotterdam en ligt in diverse leuke winkels, restaurants en natuurlijk Verloskundepraktijken.

Fijne webadresjes – Magazine 06

01-05-2017
Wat tof! Fijne Webadresjes heeft de babykamer van onze jongste zoon gespot en ter inspiratie geplaatst in het magazine! Hoe tof! Je ontvangt het magazine bij iedere bestelling in mijn shop.

Fijne webadresjes – Magazine 05

03-11-2016
Met mijn ansichtkaarten in het Fijne Webadresjes magazine 05. Je ontvangt het magazine bij iedere bestelling in mijn shop.

Ultimate Webshops

01-09-2016
Wat een leuke vermelding kreeg ik op de site van Ultimate Webshops! Lees het artikel hier.

Fijne webadresjes – Magazine 04

19-05-2016
Met een leuk handlettering artikel en foto’s in het Fijne Webadresjes magazine 04. Je ontvangt het magazine bij iedere bestelling in mijn shop. Bekijk hier het artikel.

Christmaholic – blog

22-12-2015
Voor Saskia van Christmaholic schreef ik een blog over mijn Workshop Kerstballen versieren en gaf daarin natuurlijk tips. Deze heeft ze gepubliceerd op haar website bij de creatieve blogs! Super leuk!

In het AD

19-06-2015
Vandaag met een artikel in twee edities van het AD! Voor Mirjam Cremer mocht ik haar boek Pure Life Birth Stories ontwerpen. Een prachtig boek met 40 nóg mooiere geboortereportages in woord en beeld. Het boek kun je hier bestellen.

PR boek: www.kiesling.media
Artikel door Peter Schilthuizen.

Hip&Hot

Moederdag blog, 14-04-2015

Jaaa… Wat enorm leuk! Mijn ‘Hiep hiep hoera’ ansichtkaarten staan in de Moederdag blog van hip&hot.nl
Trots ben ik. Lees hier de blog.

Wil je ook mijn ansichtkaarten bestellen? Dat kan hier.