In de media

Liseth Blitz Blitz Ontwerpt Grafisch ontwerp en illustraties

Geïnterviewd door ‘Business Women Nederland!’

09-07-2020
Vorige week ben ik geïnterviewd door ‘Businesswomen Nederland’, een platform & online community voor vrouwelijke ondernemers. Wat leuk!

Hier alvast een citaat:
‘Het idee van mijn bedrijf was voor mij een voor de hand liggende. Eentje waarvan ik al voelde hoe het eruit mocht komen te zien. Mijn hele leven ben ik al creatief bezig en ik vind het geweldig als ik met mijn creativiteit iemand kan helpen, en haar bedrijf te laten stralen!’

Lees het hele interview hier.

Blitz Ontwerpt webshop shop online

Geïnterviewd door ‘Succes met je webshop!’

10-02-2020
Laatst ben ik geïnterviewd door Astrid van Kollenburg, van ‘Succes met je webshop’. Zij is webwinkel expert en interviewde mij over mijn webshop, welke op mijn website staat. Super leuk! Lees het interview hier.

Zank You bruiloft beste leverancier

Ik ben gekozen tot één van de leukste leveranciers van Zuid Holland!

5-12-2018
Door Zank You bruiloften ben ik gekozen als één van de leukste trouwkaarten en stationery leveranciers van Zuid Holland. Hoe tof! Lees hier de blog van Zank You!

9 maanden beurs kindje op komst woezel en pip

‘Kindje op komst’ – Woezel & Pip koffer  advertentie

21-02-2018
Met een mooie advertentie sta in in het magazine ‘Kindje op komst’. In mijn advertentie staat een leuke kortingscode voor jullie geboortekaart! Bezoek je de 9-maanden-beurs 2018? Daar worden de magazines ook uitgedeeld.
Hebben jullie je eerste gesprek bij de Verloskundige? Dan ontvang je een ‘Woezel&Pip’ koffertje met daarin leuke goodies en ook het magazine met daarin mijn advertentie.
Op zoek naar een leuke originele én speciaal voor jullie ontworpen geboortekaart? Neem dan een kijkje in mijn portfolio!

christmaholic kerts vlog nieuwjaarswens blitz ontwerpt

Christmaholic – vlog

22-12-2017
Zoals jullie weten ben ik gastblogger voor Christmaholic. Zo ook mocht ik mijn Kerstwens insturen en deze is opgenomen in de Kerstvlog, …kijken! (Je ziet mij vanaf +- minuut 4, maar super leuk de gehele feestelijke vlog te bekijken).

blog blitz ontwerpt christmaholic kerst kerstmis

Christmaholic – blog

28-11-2017
Saskia van Christmaholic heeft mijn blog met de ‘December aftelkalender’ gepubliceerd op haar website bij de creatieve blogs! Hoe tof!

blog Ultimate Webshops

Ultimate webshops – blog

14-11-2017
Ultimate Webshops heeft mijn Sinterklaas ansichtkaarten gespot en schreef er een blog over. Tof! Lees de blog hier!

Blitz Ontwerpt ZankYou

ZankYou bruiloft site & cadeaulijst

16-10-2017
Mijn website is opgenomen op de website van ZankYou! Wat tof! Hier kunnen aanstaande bruidsparen een eigen trouwwebsite maken, met desgewenst een cadeaulijst. Je vindt er ook een inspiratiemagazine en natuurlijk leuke leveranciers, waar ik nu dus ook bij sta! Leuk!

Blitz Ontwerpt zwangerkrant Rotterdam

Zwangerkrant Rotterdam

01-09-2017
Dit keer sta ik met een advertentie in de Zwangerkrant Rotterdam, met mijn originele geboortekaarten. Leuk ook dat ik mijn advertentie en die van mijn klant Klik-Klak, heb ontworpen. Wil je ook een stapeltje kranten voor in je praktijk? Vraag ze dan hier aan. De zwangerkrant wordt verspreid in Rotterdam en ligt in diverse leuke winkels, restaurants en natuurlijk Verloskundepraktijken.

Blitz Ontwerpt inspiratie Fijne webadresjes

Fijne webadresjes – Magazine 06

01-05-2017
Wat tof! Fijne Webadresjes heeft de babykamer van onze jongste zoon gespot en ter inspiratie geplaatst in het magazine! Hoe tof! Je ontvangt het magazine bij iedere bestelling in mijn shop.

fijne-webadresjes-kaarten shop

Fijne webadresjes – Magazine 05

03-11-2016
Met mijn ansichtkaarten in het Fijne Webadresjes magazine 05. Je ontvangt het magazine bij iedere bestelling in mijn shop.

ultimate webshops blitz ontwerpt

Ultimate Webshops

01-09-2016
Wat een leuke vermelding kreeg ik op de site van Ultimate Webshops! Lees het artikel hier.

Blitz Ontwerpt handlettering tips diy Fijne webadresjes

Fijne webadresjes – Magazine 04

19-05-2016
Met een leuk handlettering artikel en foto’s in het Fijne Webadresjes magazine 04. Je ontvangt het magazine bij iedere bestelling in mijn shop. Bekijk hier het artikel.

blitz ontwerpt christmaholic blog workshop kerstballen versieren

Christmaholic – blog

22-12-2015
Voor Saskia van Christmaholic schreef ik een blog over mijn Workshop Kerstballen versieren en gaf daarin natuurlijk tips. Deze heeft ze gepubliceerd op haar website bij de creatieve blogs! Super leuk!

AD_Blitz Ontwerpt_boek

In het AD

19-06-2015
Vandaag met een artikel in twee edities van het AD! Voor Mirjam Cremer mocht ik haar boek Pure Life Birth Stories ontwerpen. Een prachtig boek met 40 nóg mooiere geboortereportages in woord en beeld. Het boek kun je hier bestellen.

PR boek: www.kiesling.media
Artikel door Peter Schilthuizen.

Liseth Blitz blogt voor Hip & Hot

Hip&Hot

Moederdag blog, 14-04-2015

Jaaa… Wat enorm leuk! Mijn ‘Hiep hiep hoera’ ansichtkaarten staan in de Moederdag blog van hip&hot.nl
Trots ben ik. Lees hier de blog.

Wil je ook mijn ansichtkaarten bestellen? Dat kan hier.

×
Product toegevoegd aan winkelwagen

Geen producten in de winkelwagen.