Free printable aftel-kalender Pakjesavond

Pakjesavond aftelkalender gratis download Blitz Ontwerpt

Free printable Pakjesavond aftelkalender

De Sint en zijn Pieten zijn weer onderweg naar Nederland en wat is er leuker om samen met de kids vanaf zaterdag af te tellen naar pakjesavond! Speciaal voor alle blije gezichtjes heb ik deze free printable ‘aftel-kalender pakjesavond’ ontworpen. Download de aftelkalender in deze blog! Print er voor ieder kind één uit en iedere dag kun je een vakje inkleuren. Veel plezier ermee!

De printable is inmiddels al meer dan 600x gedownload door scholen en leuke bedrijven! Ben je nog op zoek voor leuke creatieve tekenspullen om de kids de aftelkalender in te laten kleuren, versieren en meer?

Twee fijne tips:

  • geef samen met de kids aan op de aftelkalender, wanneer ze hun schoen mogen zetten! Zo ontstaat daar in ieder geval geen verwarring over!
  • je shopt hier de leukste kleur-artikelen bij ABCA kids, om de kleurplaat in te kleuren (geen sponsoring, maar lieve vrienden van ons!)

Sinterklaas ansichtkaarten

In mijn shop zijn ook twee leuke Sinterklaas ansichtkaarten verkrijgbaar!

Kaart 1: ‘Vier jij pakjesavond met mij’: Wat een leuk idee om deze Sinterklaas pakjesavond ansichtkaart te versturen naar vrienden, neefjes, nichtjes of opa’s en oma’s, die bij jullie pakjesavond mogen komen vieren! Op de achterkant kun je zelf invullen welke avond jullie pakjesavond vieren en natuurlijk de namen van de kids onderin zetten. Tevens staat er ‘liefs Sint en Piet’. Komen Sint en Piet ook echt zelf op bezoek? Dan kun je dat er natuurlijk bij schrijven.

Kaart 2: ‘Sint & Piet pakjesavond’: Wat een leuk idee voor de Sint om een ansichtkaart te versturen of in de schoen te doen van de kindjes, die op pakjesavond een zak met cadeautjes krijgen! Oh wat zullen ze het fantastisch vinden post van de Sint te ontvangen! Op de voorkant; ‘Ook voor jou staat er dit jaar een grote zak met cadeautjes klaar’ en een mooi label waar Sint & Piet de naam van het kind op kunnen schrijven. Op de achterkant kan Sint zelf invullen welke avond pakjesavond wordt gevierd. Tevens staat er ‘liefs Sint & Piet’. Komen Sint en Piet ook echt zelf op bezoek? Dan kunnen ze dat er natuurlijk bij schrijven.

Download

En dan nu aan de slag met de free printable aftelkalender voor Pakjesavond! Download de Pakjesavond aftelkalender ! Print er voor ieder kind één uit en iedere dag kun je een vakje inkleuren. Veel plezier ermee!

Kerstkaarten

Verder komen natuurlijk ook de Kerstdagen er alweer aan. Hoe leuk is het om met pakjesavond een origineel setje ansichtkaarten van Sint te ontvangen, in de zak? Shop hier alvast de leukste Kerstkaarten en andere ansichtkaarten! Ieder jaar ontwerp ik een nieuwe collectie Kerstkaarten! Bekijk hier alle Kerstkaarten.

10 reacties op “Free printable aftel-kalender Pakjesavond”

  1. Super leuk! Onze zoon gaat deze gebruiken, bijna 3 jaar en snapt het voor het eerst. Ik ga de mail opslaan en doorgeven aan anderen😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.