Weer aan het werk, een zoon rijker!!!

Geboortekaart Juul_Blitz Ontwerpt

Wat gaat de tijd toch snel! Na een heerlijke week vakantie met mijn gezin begin april, ben ik sinds twee weken weer aan het werk, mijn zwangerschapsverlof is alweer voorbij… en wat heb ik genoten zeg!!! Op 22 december is onze zoon en broertje geboren, zijn naam is Juul <3 Wat zijn we trots!!!

Zo spannend als de zwangerschap was, zo snel ging Juul zijn geboorte! Binnen 6 uur was onze kleine man er, een rappe natuurlijke bevalling. Zonder pijnstilling, wie had dat gedacht! Zielsgelukkig zijn we dat onze Juul er gezond is en wat is het heerlijk om onze oudste zoon Thijm zo trots te zien, zo lief is hij voor zijn broertje! Wij beleefden een bijzondere Kerst in 2016!

Originele geboortekaart
Natuurlijk heb ik ook Juul zijn geboortekaart ontworpen! (Laten jullie in een reactie onder deze blog weten wat je er van vindt?) Het werd een heel ander kaartje dan Thijm zijn geboortekaart. Wat betreft de kleuren kun je wel zien welke favoriet is momenteel! Zo kon je in mijn zwangerschapsverlof-blog ook al foto’s van de babykamer zien.

Geboortekaart Juul_Blitz Ontwerp_preview

Cadeaus
Wie kaartjes verstuurt, ontvangt een heleboel felicitatie-kaartjes terug! Helemaal verrast waren wij door alle lieve cadeautjes die per post bij ons binnen kwamen, ook uit onverwachte hoek, wat een leuke verrassingen zeg! Enooooorm bedankt allemaal lieve mensen! Zo speciaal!
Zoals jullie weten schilder ik ook geboorteschilderijtjes (mijn geboorteschilderijtjes Facebook pagina ). Bijzonder was het dan ook dat er toffe cadeaus binnen kwamen, in de stijl van Juul zijn geboortekaart, hoe persoonlijk!

Blitz Ontwerpt_geboortekaart

Natuurlijk laten we trots hier onze Juul aan jullie zien!!! Er zitten prachtige foto’s bij van de newborn fotoshoot, gemaakt door Annemarie van Klik-klak. Zo waardevol…
Ook op mijn Instagram vind je leuke foto’s terug!

En waar te beginnen met werken na je zwangerschapsverlof… Gelukkig alweer een agenda vol opdrachten! Tof dat mijn vaste klanten alweer met opdrachten aankomen, de nieuwe klanten mij ook weer weten te vinden! Mijn shop is al die tijd open gebleven en in dit jaar wil ik deze eens flink gaan aanvullen met nieuwe ansichtkaarten van mijn ontwerp en ander moois. Wanneer jullie wensen hebben voor een bepaald onderwerp voor een ansichtkaart, schrijf dit gerust in een reactie onder deze blog!
Ook wil ik dit jaar een leuke cursus gaan volgen, en mijn bedrijf weer een stapje verder laten groeien.

Maar nu eerst even knuffelen met mijn kindjes, want hoe leuk werken ook is, knuffelen blijft toch het fijnste! <3 <3 <3
Geniet lekker mee van de foto’s en ik hoor en zie jullie reacties graag terug!


Note: 
Op zoek naar een leuke kraamcadeautje, zoals op de foto’s?
Geboorteschilderijtje
Knisperdoekje
Boxzak

3 reacties op “Weer aan het werk, een zoon rijker!!!”

  1. Een zoon erbij, dat zorgt voor heel wat nieuwe inspiratie. Kan je tussen de poep luiers door even snel een krabbel maken. Fijn dat je weer aan het werk bent!

    1. Haha ja krabbelen tussendoor en gelukkig ook ‘vaste’ dagen. Heerlijk genieten van de boys en werk!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.