Sinterklaas voorpret kan beginnen! & ansichtkaarten

Sint & Piet Pakjesavond ansichtkaart blitz ontwerpt

Sinterklaas-Feest voorpret kan beginnen

Het is oktober, om precies te zijn vandaag acht weken voor Pakjesavond en dat betekent dat de Sinterklaas voorpret is begonnen! Wij pakten met de familie de agenda’s bij elkaar en hebben afgesproken voor een heerlijke middag en avond ‘Pakjesavond’. Ik ben altijd al gek geweest op het Sinterklaasfeest en vind het dus heerlijk dit te organiseren! Ik verheug mij nu al op die blije koppies, alle gezelligheid, de heerlijke baksels die ik ga maken en het versturen van mijn Sinterklaas ansichtkaarten!

Sinterklaas ansichtkaarten

Nu de afspraken in de agenda staan is het natuurlijk super leuk om de kinderen binnenkort te laten weten dat Sinterklaas ook dit jaar weer aan ze denkt! En hoe leuk is het, om post op de deurmat te ontvangen van Sint en Piet? Speciaal voor dit leuke kinderfeest, heb ik een serie Sinterklaas ansichtkaarten ontworpen!

Deze ‘Vier jij Pakjesavond met mij?’ ansichtkaart heb ik ontworpen, om jouw mede-feestvierders van Pakjesavond bij je thuis (of op locatie) uit te nodigen. Ik stuur het bijvoorbeeld aan mijn nichtjes, die bij ons Pakjesavond komen vieren. Die koppies als ze de post ontvangen… (Natuurlijk verstuur ik het pas als Sint in het land is, vroeg genoeg voor de kids die Sinterklaas-gekte, maar wel fijn de kaarten al in huis te hebben. De landelijke intocht op televisie is dit jaar op 13-11-2021.)

Of je dit jaar een ‘echte’ Sint en Piet op visite hebt of niet, het is natuurlijk altijd leuk om als kind om post te ontvangen van de Sint, om te vernemen dat er dit jaar een zak cadeautjes voor je klaar staat! Sinterklaas denkt aan iedereen… Doe de ‘Sint en piet pakjesavond ansichtkaart’ kaart op de post, of stop ze in de schoen (bij het schoen zetten). Met op de voorkant een mooi label waar Sint & Piet de naam van het kindje op kunnen schrijven. Sint kan op de achterkant zelf invullen op welke datum pakjesavond wordt gevierd. Komen Sint en Piet zelf op bezoek? Dat kun je er natuurlijk bij schrijven. Met liefs van Sint en Piet!

Wil jij één van deze leuke Sinterklaas ansichtkaarten shoppen? Dat kan hier!

Spannend hoor wachten op de Sint! Gratis printable!

Natuurlijk is het voor de kinderen een super spannende tijd tot pakjesavond. Wat duurt dat wachten lang en zeker als je overal reclames en kruidnoten voorbij ziet komen 😉 Speciaal voor jullie kids heb ik een Pakjesavond aftelkalender ontworpen! Je kunt het gratis downloaden en zelf direct uitprinten. Kleur iedere dag een vakje in en tel zo af tot pakjesavond. Eventueel kun je zelf een gekleurde cirkel zetten, om te laten zien aan de kids wanneer ze hun schoen mogen zetten. Heel duidelijk zo voor ze! Je download de Pakjesavond aftelkalender hier!

Sinterklaas pakjesavond aftelkalender free printable blitz ontwerpt free printable pakjesavond

Ook leuk voor de grote mensen!

Natuurlijk is Sinterklaas niet alleen een feest voor de kleintjes, maar ook voor de grote mensen. Een cadeautje voor de volwassenen in de zak met persoonlijk gedicht is altijd leuk. Of… als alle kleintjes op bed liggen, de tafels aan de kant en een leuk dobbelspel spelen!

Ik wens jullie, jong en oud, heel veel plezier met de voorbereidingen van jullie Sinterklaasfeest! Laat je in een reactie weten hoe de kids het vonden de Sinterklaas ansichtkaart te ontvangen?

Liefs,
Liseth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.