Mijn handlettering tips in het ‘Fijne Webadresjes’ magazine!

Blitz Ontwerpt handlettering tips diy Fijne webadresjes

Me-Time!
Wie in mijn shop bestelt, krijgt sinds mei een leuk magazine bij zijn bestelling cadeau! Het Fijne webadresjes magazine nr.4. Super leuk om te lezen én natuurlijk om mij terug te zien in het magazine. Dit keer sta ik er in met mijn handettering tips! Even lekker een momentje voor jezelf met een lekkere kop koffie of thee… ‘Me-time’!
Het magazine staat vol met leuke tips, recepten, mode, wonen, kids en meer!

Handlettering tips
Fijne Webadresjes vroeg mij om een leuk stuk te schrijven met handlettering tips. Natuurlijk vond ik dit leuk om te doen! Ik ben gek op handletteren, zoals je al eerder in deze blog kon zien of op mijn Kerstfoto’s op Facebook. Ook heb ik workshops gevolgd bij de, naar mijn zeggen, een van de beste van Nederland! Wat een eer! Kijk hier voor de workshops van Marloes de Vries.

Wil jij ook zo’n leuk magazine ontvangen en de leuke handlettering-tips lezen? Bestel dan hier in mijn shop!
Ook in het nieuwe magazine (nr.5), heb ik straks weer een mooi plekje. Veel leesplezier allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.