Moederdag FREE PRINTABLE ‘bos bloemen’

Free Printable moederdag BLITZ ONTWERPT

Het is weer bijna moederdag! Tijd voor een moederdag free printable… Want natuurlijk zijn cadeautjes leuk om te krijgen, maar nog leuker zijn ze, als ze zelf gemaakt zijn door de kids! Download gratis Moederdag free printable 'bos bloemen' , dat je zelf in elkaar kunt knutselen. (Wie weet heb je met printen wat hulp nodig van papa of iemand anders?)

DIY bosje bloemen

Benodigdheden: Printer, schaar, rietjes, plakband, touwtje, stiften/potloden/krijtjes, eventueel glitters of andere leuke versiering.
– Download gratis de mooie bos bloemen via deze link: Moederdag free printable 'bos bloemen'
– Print de bos bloemen uit, deze is A4 formaat, dus standaard in je printer
– Knip de bloemen en blaadjes uit, hoe jij dat mooi vindt
– Kleur de bloemen en blaadjes in. Versier ze eventueel met glitters of grappige insecten
– Knip in het midden van de bloem een gaatje in de vorm van een ‘+’, hier steek je de rietjes door. Zet ze nu in de vaas. De blaadjes kun je met een plakbandje op de rietjes plakken
– Knip ook een gaatje in het cadeaulabeltje, hang deze aan een lintje om een leuk vaasje

Ben je nog op zoek naar stiften of potloden en leuke versiering als glitters, insecten of plakfiguurtjes om je bos bloemen nog verder aan te kleden? Kidsfeestje heeft een super leuk creatief assortiment.

Tips

– gebruik niet alleen je stiften, maar ook potlood of bijvoorbeeld glitterlijm om mooie figuren mee te maken
– ook leuke plaksteentjes doen het goed
– maak een tof laagje/ruche crêpe-papier onder iedere bloem, dat toont nog vrolijker en voller
– je hebt alleen nog wat rietjes nodig (okee op de foto staan nog kunststof rietjes, maar ik ben voor papieren rietjes gebruik voor in deze knutsel!)

Lief Kaartje

Tadaaaa! Klaar is je mooie persoonlijke cadeau!
En omdat moederdag er niet alleen is om je moeder te verrassen, maar ook je oma, stiefmoeder of bijvoorbeeld lieve oppas, zitten er natuurlijk verschillende cadeaulabeltjes bij, ook een labeltje dat je zelf in kunt vullen. Wil je er ook nog een lief kaartje bij schrijven? Of wil je iemand extra bedanken voor al het oppassen op de kids? Dan zijn deze kaartjes wel erg leuk! Je kunt ze online bestellen en kiezen voor verzenden of bij mij thuis ophalen. Veel knutselplezier! Delen jullie je foto’s met mij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.