Kleurplaat Paashaas – Free printable

Blitz Ontwerpt Pasen paashaas free Printable

Creatief met pasen

We zitten in een gekke tijd met zijn allen, we zijn veel thuis en ook de Paasdagen zullen we zonder onze familie moeten vieren, maar natuurlijk wel gezellig met je gezin! Wij zijn gek op koken en maken een feestje van de paasbrunch! Bij de paasdagen vind ik creatief bezig zijn ook super leuk! Natuurlijk verven we eieren en eerder schreef ik deze blog met handige tips, voor het maken van een toffe Paas-raamtekening! Ook leuk om de kids een raam te laten kleuren!

Paashaas kleurplaat

Misschien heb je hem al eens eerder voorbij zien komen, op mijn Facebook pagina een paar jaar geleden, maar deze toffe paashaas kleurplaat kun jij nu gratis downloaden! Download hieronder de kleurplaat, print het zelf uit, en de kids kunnen de kleurplaat inkleuren. De paashaas zit verstopt achter alle eieren! Zie jij hem al?

Kleur je kleurplaat in voor de Pasen, of juist tijdens het Paasontbijt! En hoe leuk, kleur er één extra en stop die in de brievenbus bij opa en oma! (of iemand anders waar je iets liefs voor wilt doen!)

Super leuk als je een foto maakt van hoe mooi je kleurplaat is geworden en mij tagt op social media. Op Instagram, in je stories bijvoorbeeld. Je kunt mij taggen met @blitzontwerpt_lisethblitz en op Facebook met @blitzontwerpt.nl Zie ik jouw mooie kleurplaat voorbij komen, dan deel ik die natuurlijk!

Download hier de Paashaas kleurplaat!

Nieuwe ansichtkaarten

Jullie hebben ze al voorbij zien komen op social media, maar deel ze hier ook nog met jullie, mijn nieuwste ansichtkaarten! In zachte pastelkleuren en mooie bloemenillustraties! Stuur jij ook iemand een kaartje in deze bijzondere tijd? Ik heb een kaart met ‘Liefs‘ en een kaart met ‘Sterkte‘ ontworpen, met natuurlijk een mooie achterkant! Je shopt ze hier!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.