Kleurplaat Paashaas – Free printable

Blitz Ontwerpt Pasen paashaas free Printable

Creatief met pasen

Is het niet heerlijk creatief bezig te zijn met de lieve mensen om je heen tijdens de Paasdagen? Daarom heb ik deze ‘kleurplaat Paashaas free printable’ voor jou en je kids ontworpen! Je download de kleurplaat hieronder gratis! Leuk voor kids, volwassenen, maar ook voor op scholen! Wij zijn gek op koken en maken altijd een kleurrijk feestje van de Paasbrunch. Lekkere hapjes, kleurrijk gedekte tafel. En ook wij vinden het heerlijk om creatief bezig te zijn met de Paasdagen, super leuk! Natuurlijk verven we eieren en eerder schreef ik deze blog met handige tips, voor het maken van een toffe Paas-raamtekening! Ook leuk om de kids een raam te laten kleuren!

Kleurplaat Paashaas free printable

Misschien heb je hem al eens eerder voorbij zien komen, op mijn Facebook pagina een paar jaar geleden, maar deze toffe paashaas kleurplaat kun jij nu gratis downloaden! Download hieronder de kleurplaat, print het zelf uit, en de kids kunnen de kleurplaat inkleuren. De paashaas zit verstopt achter alle eieren! Zie jij hem al?

Kleur je kleurplaat in voor de Pasen, of juist tijdens het Paasontbijt! En hoe leuk, kleur er één extra en stop die in de brievenbus bij opa en oma! (of iemand anders waar je iets liefs voor wilt doen!)

Super leuk als je een foto maakt van hoe mooi je kleurplaat is geworden en mij tagt op social media. Op Instagram, in je stories bijvoorbeeld. Je kunt mij taggen met @blitzontwerpt_lisethblitz en op Facebook met @blitzontwerpt.nl Zie ik jouw mooie kleurplaat voorbij komen, dan deel ik die natuurlijk!

Download hier de Paashaas kleurplaat!

Leuke ansichtkaarten

En wat dacht je ervan om een lief kaartje te sturen rond de Paasdagen, of iemand uit te nodigen om heerlijk bij jou te komen brunchen? Dit lieve schattige muizen ansichtkaartje is daar zo leuk voor! Of de ‘Liefs’ ansichtkaart… je proeft de lente! In zachte pastelkleuren en mooie bloemenillustraties! Stuur jij ook iemand een kaartje? Deze leuke door mij geïllustreerde ansichtkaarten, met natuurlijk een mooie achterkant, shop je hier!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


×
Product toegevoegd aan winkelwagen

Geen producten in de winkelwagen.