Kerst placemat voor kids – free printable

Kerstavond

Het is Kerstvakantie en de dag van Kerstavond is aangebroken! Jeej! Ook dit jaar ik verras jullie graag weer met een leuke free printable! Ieder jaar ontwerp en illustreer ik iets leuks voor zowel Sint als Kerst, daar heb ik zoveel plezier in. Saskia van Christmaholic vroeg mij dit jaar weer om een leuke samenwerking. We hebben daar samen altijd zoveel lol in, dus natuurlijk zei ik weer ja!

Ik vind het zelf heerlijk om ‘vrij’ te illustreren, maar ook is het zo leuk om de kids blij te kunnen maken met mijn printables. Ze worden veelvuldig gedownload, ook scholen en kindercoaches vragen mij of ze de printable mogen gebruiken. Neem gerust contact op hoor, dat vind ik super leuk! Het copyright van de illustraties, foto’s en placemat ligt bij mij. Je mag de printable dus niet gebruiken voor commercieel gebruik. Vraag mij dan eerst toestemming.

Kerstdiner

Het leuke idee ontstond om iets creatiefs te maken voor tijdens het kerstdiner. Het is altijd leuk voor de kids om iets te doen te hebben tijdens het wachten tussen de gangen van het Kerstdiner. Het is een free printable kleurplaat geworden. Een kerst placemat! Vol met leuke illustraties in kerstsfeer en ruimte voor jouw bordje, bestek en beker!

Tips

Om je placemat vrolijk in te kleuren, hierbij een paar leuke tips voor materiaal gebruik:

  • vilstiften
  • potloden
  • gelpennen
  • glittergelpennen
  • stickertjes

Free printable download

De Kerst placemat download je hier gratis! Je ontvangt de placemat direct en kunt deze zelf uitprinten, voor je kids, nichtjes, neefjes, buurkindjes enz. Hier vind je nog meer mooi geïllustreerde printables of DIY downloads van mij. Super leuk als je mij op social media tagt, mocht je je kunstwerk daar delen!

Saskia en ik wensen jullie een fijne Kerst en veel plezier van de placemat kleurplaat printable!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.