Sinterklaas Dobbelspel printable

Christmaholic Blitz Ontwerpt_Sinterklaas Dobbelspel printable

Ook dit jaar hebben Saskia van Christmaholic en ik onze leuke creatieve samenwerking weer doorgezet, want o wat een plezier hebben we hierin! Saskia schreef het spel en de teksten en ik maakte originele Sinterklaas Pakjesavond illustraties en heb het geheel mooi vormgegeven. Ook dit keer is het een downloadbare PDF, welke je weer zelf kunt uitprinten. Gegarandeerd een gezellige avond!

Spelregels & benodigdheden

Het Sinterklaas dobbelspel is een spel met cadeautjes. Iedereen doet zijn best leuke cadeautjes in te kopen, in een eventueel afgesproken thema. Je speelt het spel in drie rondes en wie er met de meeste cadeautjes naar huis zal gaan, is nu nog de grote vraag! Maar uiteindelijk gaat het om de gezelligheid, toch! 😉 Eén ding is zeker, jullie zullen heel veel lol hebben!

Christmaholic Blitz Ontwerpt_Sinterklaas Dobbelspel printable

Verschillende soorten kaarten

Het spel is heel duidelijk opgebouwd. In de Sinterklaas printable zitten algemene spelregels, én de spelregels per ronde. Je vindt er de verschillende kaarten, Kanskaarten, Speelkaarten en Jokers. Hoe leuk, in het spel zitten ook lege ‘opdrachtkaarten’. Je kunt er zelf een hilarische opdracht op schrijven, of je kunt er bijvoorbeeld een opdracht mee ‘op naam’ doen.

Originele illustraties

De printable heb ik super vrolijk vormgegeven en geïllustreerd! Met mijn Sinterklaas illustraties kom je helemaal in de juiste sfeer! En iedere ronde heeft zijn eigen kleur kaartjes. De benodigdheden staan er ook in omschreven, starten maar! (Misschien herken je de illustraties wel? Eerder illustreerde ik ze voor mijn Sinterklaas ansichtkaarten. Je shopt deze Sinterklaas kaarten hier!)

Het Sinterklaas dobbelspel is een downloadbare PDF. Je kunt het spel downloaden voor maar (!) € 1,82 via de shop van Christmaholic. Dit bedrag is een kleine vergoeding voor Saskia en mij als ontwerper, voor de tijd die wij er samen in hebben gestoken. Direct na aankoop ontvang je een link waarmee je de PDF direct kunt downloaden. En dan… printen en knippen maar! En natuurlijk leuke cadeautjes scoren!

We wensen jullie een leuke en gezellige Pakjesavond! En mocht je het leuk vinden, maak gerust foto’s en tag ons op Social media!

P.s. Wil jij ook illustraties of een ontwerp door mij laten maken? Neem dan contact op, ik ontwerp het graag voor je!

Christmaholic Blitz Ontwerpt_Sinterklaas Dobbelspel printable

Kerst dobbelspel

Het Kerst dobbelspel liep vorig jaar als een (Kerst-)trein, en ook dit jaar is de printable nog verkrijgbaar. Voor mocht je geen Sinterklaas vieren… of Sinter-Kerst, tja dan wordt het kiezen 😉 Het Kerst dobbelspel vind je hier.

Kerst Dobbelspel Christmaholic Blitz Ontwerpt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.