Winter bruiloft fotoshoot ‘Intimate Winter Wedding’

Winter bruiloft Blitz Ontwerpt_stories by Josan

Een ‘styled shoot’ van een bruiloft is zo leuk om aan mee te werken, dus ook dit keer deed ik graag mee, helemaal toen ik hoorde dat Nikki een winterbruiloft gepland had staan! Hoe romantisch is dat, trouwen in de winter! Die kleuren, geuren en mooie plaatjes!

Winterbruiloft

Trouwen in de winter vind ik toch altijd zo romantisch! Die sfeer, de kleuren, het mooie licht buiten. Natuurlijk hoop je ook op sneeuw, of een strak blauwe winterse lucht, maar ook de regen misstond helemaal niet op de foto’s, bleek dit keer! De druppels die op de bloemen in het boeket vielen, de warme chocolademelk én het knetterende kampvuur waar we ons aan opwarmden… Het was daadwerkelijk romantisch!

Winterse kleuren

Met een styled shoot werken we met moodboards, zodat iedere leverancier in dezelfde sfeer/thema zijn mooie product opbouwt/ontwerpt. Voor deze winterse fotoshoot heb ik gekozen om met canvas-patroon te werken en prachtige winterse kleuren, zoals cognac, oker geel en oud roze. Mooie donkere enveloppen erbij. Een mooi geheel werd het. Bekijk hier mijn mooie winterse trouwkaart en bijbehorende producten.

Winterlocatie binnentuin

Ook de locatie was prachtig! De binnentuin van The Yard hotel in Veghel past helemaal bij de mooie warme sfeer. Er stond een lange tafel waar het diner aan plaats vond. Mijn menukaarten pasten prachtig bij de mooi aangeklede dinertafel.

Ook een origineel en persoonlijk ontwerp?

Ben jij ook op zoek naar een toffe trouwkaartenserie voor jullie bruiloft? Ik ontwerp en illustreer op maat, jullie hebben dus altijd een origineel en persoonlijk ontwerp! Neem contact met mij op voor vragen en een vrijblijvende prijsopgave. 

Ronde stickers in mijn shop

Deze leuke ronde stickers in warme winter kleuren en mooie bloemen illustratie, vind je ook in mijn shop! Leuk verpakt in een pergamijn zakje en natuurlijk ook beschikbaar voor wholesale!

Samenwerking

Aan deze styled shoot werkten de volgende leveranciers mee:
Fotografie: Stories by Josan (Sfeerfoto’s in deze blog door Josan gemaakt)
Locatie: The Yard Hotel
Styling & planning: Nikki de Lang Weddings & Events
Food: By Nathalie
Meubilair: ‘t Arendje Verhuur BV
Bruidsjurk: Bruidsboutique van de Wetering
Trouwpak: Hij trouwt
Schoenen: Miotinto
Sieraden: bobini roots
Bloemen: Barock style & flowers
Stationery: BLITZ Ontwerpt.nl
Visagie / Hair: TEJO – Dé Kapper
Accessoires: Weddingdeco.nl

Publicaties

Super leuk, onze styled shoot werd ook gedeeld in blogs op de websites van The Perfect Wedding en Trouwplannen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.