Kerst Dobbelspel printable

Kerst Dobbelspel Christmaholic Blitz Ontwerpt

Wat een heerlijke periode is het toch! Sinterklaas en Kerst in aantocht. De gezellige donkere avonden weer en de feestdagen voor de boeg. Extra leuk om daar ook creatieve aandacht aan te geven! Ieder jaar ontwerp ik iets leuks rondom de feestdagen en dit jaar is het een printable geworden in samenwerking met Christmaholic! Saskia en ik hebben een echt Kerst Dobbelspel geschreven en ontworpen! En oh wat is ie leuk geworden! Lees in mijn blog waar je kunt downloaden om een gezellige avond met dobbelspel en Kerstcadeautjes te organiseren.

Kerst dobbelspel

Natuurlijk is het dobbelspel ook leuk vormgegeven. Het spel bestaat uit drie rondes, iedere ronde heeft zijn eigen kleuren, spelregels en speelkaartjes. Ook zitten er bonuskaartjes bij, kanskaarten én kun je zelf nog een leuke gekke opdracht invullen op de extra lege kaartjes die in het spel zitten. Saskia schreef de teksten en ik heb het geheel vormgegeven, heerlijk altijd om samen te werken met iemand die ook zo gek is van Kerst. En hoe! 😉

Kerst Dobbelspel Christmaholic Blitz Ontwerpt

Hoe werkt het spel?

Een dobbelspel is een cadeauspel, in dit geval met Kerstcadeautjes. Iedereen koopt een aantal cadeautjes in. Met alle spelers spreek je van tevoren af hoeveel cadeautjes en voor welk bedrag jullie inkopen. Je kunt het spel aan tafel spelen, of bijvoorbeeld met de cadeaus op de grond, stoelen er omheen en met een mega grote schuimrubber dobbelsteen. Tijdens de verschillende rondes maken jullie opdrachten, pikken jullie cadeautjes van de stapel in het midden óf van elkaar. En moet je die gezichten zien als iedereen op moet staan en een plek moet opschuiven… Alle rondes speel je op de timer. Een spel met écht gegarandeerd heel veel lol! Ook zo benieuwd wie met welk kerstcadeautje naar huis gaat? In de laatste ronde komen jullie er achter!

Tip

Een leuk idee om met je mede kerstliefhebbers een thema af te spreken. In dit thema kopen jullie de kerstcadeautjes in. Een paar ideetjes: eten en drinken, praktisch, winter, sport en spel, creatief en klussen, of misschien heb je zelf nog wel een leuk idee! Hou er ook rekening mee of er kinderen mee doen of niet.

Kerst Dobbelspel Christmaholic Blitz Ontwerpt

Downloaden

De printable wordt geleverd in een downloadbare PDF, die je zelf uit kunt printen.  Je koopt het spel voor maar € 1,82 in de Etsy shop van Christmaholic. Waarom nét niet gratis? Een kleine vergoeding voor Saskia en mij, voor de tijd die we er in hebben gestoken. Na betaling krijg je direct de printable PDF toegestuurd en kun je aan de slag! Uitprinten maar, even knippen en klaar voor gebruik! We wensen jullie heel veel plezier met het Kerst dobbelspel en natuurlijk veel gezelligheid met jullie vrienden en familie. Geniet van deze mooie periode!

Kerstkaarten

Ben je nog op zoek naar leuke kerstkaarten, met mijn ontwerp en illustraties? Je shopt ze hier!

kerstkaart blitz ontwerpt grafisch set mint zwart goud

Note…
Graag wil ik dit nog even vermelden; normaal gesproken zijn jullie van mij gewend dat ik alles zelf illustreer, maar vanwege de grootte van de opdracht, tijdsbestek en budget, is er voor gekozen om in deze printable de illustraties in te kopen. Super tof zijn ze, dat wel! (maar dat copyright is dus niet van mij). Behalve de dobbelsteen dan 😉 Ook heb ik de vormgeving verzorgd, het is een tof feestelijk geheel geworden!
Fotocredits van de printable voor Christmaholic.

1 reacties op “Kerst Dobbelspel printable”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.