Het trouwseizoen is geopend!

Blitz Ontwerpt_Trouwbeleving_2018_Blog

Oh jongens wat gaat het jaar 2018 snel! Inmiddels is het eind oktober en dus alweer het laatste kwartaal van 2018, waar nog veel leuks in gaat gebeuren! (En lees vooral verder, want onderin deze blog wordt een winnaar van de vorige trouwbeurs bekend gemaakt!)

Trouwseizoen

Met het eindigen van deze verrukkelijke zomer, is ook het trouwseizoen weer van start! Officieel loopt deze van september tot en met maart. Dit jaar trap ik af met een super leuke trouwbeurs, heel vlakbij! Zondag 28 oktober sta ik (met hulp van mijn lieve zus, dus komt gezellig even hoi zeggen!) op de trouwbeurs van Trouwbeleving, in het centrum van Rotterdam! Een prachtig oud pand, Het Wereldmuseum!

Originele trouwkaarten en meer

Je vindt mij op de beurs, met mijn prachtige originele trouwkaarten (en nog veel meer). Je bestelt bij mij niet uit een boek, maar ik ontwerp alles voor jullie op maat. Misschien heb je al een idee, maar kun je het online niet vinden, of misschien weet je totaal niet wat je wilt… maar één ding weet je wel, jullie zijn op zoek naar iets origineels! In alle gevallen kunnen jullie bij mij terecht! Ik hoor jullie wensen aan, adviseer jullie over papiersoorten, kleurgebruik, verschillende manieren van drukken en laat mijn creativiteit er natuurlijk op los. Leuk om jullie te leren kennen!

Totaalconcept

Hoe tof is het, om op je bruiloft een totaalconcept neer te zetten? Denk dus niet alleen aan een trouwkaart, maar bijvoorbeeld ook aan een menukaart voor op de tafels, leuke stickers voor op de enveloppen, Milestones kaarten en nog veel meer! Ook tof, een logo op de kaart, dat je ook weer kunt gebruiken op jullie trouwdag zelf! Laat het terug komen op de taart, laat mij er ook een stempel van ontwerpen, zodat je je enveloppen of servetten nog kunt personaliseren. Of verstuur een Save the date kaart vooraf (ook leuk te combineren met een Kerst groet!).
Een mooie herinnering voor in huis, een toffe gastenboek poster met een illustratie van jullie gezin! Alle gasten zetten hun namen erbij, prachtige herinnering dus! Kom langs bij mijn stand en ik kan jullie nog veel meer vertellen over leuke producten en ideeën.

Originele illustraties

En wist je dat… alle originele illustraties die ik voor jullie als bruidspaar ontwerp, nooit meer voor een ander ontwerp of bruidspaar gebruikt zullen worden? Jullie krijgen bij mij dus echt een heel persoonlijk en origineel ontwerp, waarin jullie gasten jullie stijl en persoonlijkheid zeker zullen herkennen. Een gesprek of offerte aanvragen is altijd kosteloos, en ik geef jullie graag advies. Kom dus gezellig langs bij mijn stand, doe inspiratie op, of als je niet op de beurs kunt komen, neem gerust contact op. Dan gaan we samen aan de slag!

Wil je meer informatie over de beurs? Kijk dan even op de website van Trouwbeleving, hier vind je ook het adres! De eerste 100 bezoekers die zich aanmelden ontvangen een toffe goodiebag! Toegang is gratis.
En o ja… gefeliciteerd met jullie verloving! <3

‘Wil je mijn getuige zijn’ ansichtkaart

Als grafisch ontwerper en illustrator heb ik ook een toffe shop online op mijn website. Hierin kun je heel leuke ansichtkaartjes shoppen, bijvoorbeeld om je getuige te vragen. Geef het kaartje, of hang het aan een cadeautje, leg het op een dinerbord. Genoeg ideetjes! Shop ze hier online. Veel van mijn ansichtkaarten neem ik ook mee naar de trouwbeurs. Je kunt ze daar ook shoppen, scheelt weer verzendkosten 😉

Winnaar Trouwbeleving On Tour

En dan nu, wil ik graag de winnaar bekend maken van de vorige trouwbeurs. Het was een ‘On Tour’ trouwbeurs, waarin de bruidsparen drie verschillende locaties bezochten. Veel leuke mensen ontmoet! En een van die bruidsparen heeft de leuke goodiebag  gewonnen! Bekijk hieronder in het filmpje of jullie dat zijn geworden!

Heb je gewonnen? Gefeliciteerd! Neem dan contact met mij op en ik zorg dat de prijs bij jou terecht komt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.