‘Vrolijke Kerst’ kerstkaarten nú online in mijn shop!

Blitz Ontwerpt Kerstkaart kerst illustraties 2018

Jeej! Mijn nieuwste kerstkaarten staan online in mijn shop! Ik illustreerde er op los in kerstsfeer en maakte er 4 vrolijke kaarten van, welke je in een set kunt kopen. Lees snel verder!

Vrolijke illustraties

Eén van de dingen die ik het liefst doe is illustreren en dat zie je ook terug in mijn ansichtkaarten en kerstkaarten. Ik ontwerp voor jullie graag ieder jaar een nieuwe kerstkaart en voor dit jaar (man wat ging het jaar snel!), werd het een toffe set in 4 kleuren! De set wordt feestelijk ingepakt in een mooi pergamijn cadeauzakje. Super leuk ook om iemand cadeau te geven.

Shop de kaarten online of haal ze af bij mij thuis

Wanneer je de kerstkaarten bestelt, kun je ze laten verzenden, maar ophalen bij mij thuis in Nieuwerkerk aan den IJssel is ook een optie. Ook altijd leuk om jullie weer te zien!  Je bestelt mijn nieuwste set kerstkaarten hier! Dankjewel voor het shoppen en ik wens je een fijne feestmaand toe!!!

Nog meer kerstkaarten

Voor wie ook nog andere kerstkaarten wil shoppen, doe hier je inspiratie op! Voor iedereen wat wils en ook kerstkaarten met envelop. Natuurlijk vind je in mijn shop ook leuke ansichtkaarten, notitieblokjes en meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.