Hiep hiep hoera! Jarig!!! Ik trakteer…

Jarig_winnen korting
Hiep hiep hoera! Vandaag ben ik jarig en deze dag moet natuurlijk gevierd worden! En daarom…  ik trakteer!!!

Korting

In mijn shop verkoop ik allemaal toffe ansichtkaarten, stickers en ander leuke producten met mijn eigen ontwerp. Stiekem ook wel trots, én omdat een kaartje versturen én ontvangen toch nog steeds heel leuk is, deze fijne traktatie: Heéél de dag kun je met 10% KORTING shoppen in mijn online shop! Jeej! Omdat ik het super leuk vind dat jullie bestellen in mijn snoepwinkeltje, want ja zo voelt dat echt, verloot ik onder alle bestellingen een leuk verrassings pakketje! <3 De kortingscode vind je onder aan dit bericht.
Geen zin om te bestellen? (huh.. hoe kan dat?) Onder alle reacties op Instagram, zal ik ook een verrassings pakketje verloten! Volg je mij ook op Instagram? Vanaf nu iig. wel denk 😉

Nieuwe collecties Kerstkaarten

Super leuk om jullie te kunnen vertellen, dat er ook dit jaar weer een nieuwe collectie Kerstkaarten in mijn shop online komt! Ik verwacht eind oktober. Waar ik ook trots op ben, er komt nog meer moois online!  Hele toffe uitnodigingen voor kinderfeestjes én nog een nieuwe ansichtkaart. Wiehaaaa! Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte.

Kortingscode

Natuurlijk heb je voor de korting wel een code nodig. Je vult de kortingscode in bij betaling. Mijn traktatie (kortingscode) aan jou: JARIG2018

Heel veel shopplezier allemaal! En vergeet niet, het is niet alleen leuk om voor jezelf te shoppen, maar ook om iemand een mooie set kaarten cadeau te doen! Proost! En hup, nu op naar de taart! Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.