Wat een fijne zomervakantie in Zeeland – 7 tips!

Blitz Ontwerpt Gezin strand Zeeland

Door mijn blogs en posts op social media, weet ik dat jullie het leuk vinden om een kijkje in mijn privé leven te nemen. Dus ook dit jaar weer, een fijne zomervakantie blog 🙂

Sinds deze week ben ik weer aan het werk, na een echt heeeerlijke zomervakantie in Zeeland! Samen met mijn gezin was ik fijn drie weken vrij, wat een cadeau! We gingen twee weken op vakantie naar Oostkapelle in Zeeland, …het altijd mooie Zeeland. Fietsen ook mee en wát een geluk met het weer! Ik denk dat we nog nooit zulk goed weer hebben gehad tijdens een vakantie in Nederland. Het leek de Ardèche wel.

Strand

We hadden een prachtig chalet met grote tuin, op een heel fijne camping. Een mooie camping met natuurspeeltuin en waterspeelkussen, zwembad en fijn restaurant, om maar een paar leuke dingen op te noemen. De eerste week was het zo warm, dat we bijna iedere dag op het strand te vinden waren. Wat een genot, niet alleen voor de kids, maar ook voor ons. Ook zaten we op het schoonste strand van Nederland; Oostkapelle. Leuk om te onthouden als je een mooie spot in Zeeland zoekt. Wanneer familie ons op kwam zoeken, lieten we ze natuurlijk ook het strand zien hier. Brengt mij altijd zoveel inspiratie, die heerlijke zeewind door je haren, de zon op je huid en uren spelen in het zand met elkaar…

Creatief bezig geweest

Omdat onze jongste nog slaapt tussen de middag, had ik ook leuke knutselspullen meegenomen om dan samen met onze oudste creatief bezig te zijn. Zo blij dat hij gek is op knutselen, maar ook vind ik het belangrijk voor kids om creatief bezig te zijn én ze zelf hun gang te laten gaan met creativiteit.
Samen knutselden Thijm en ik met Foam Clay. Wat een heerlijk spul! Wil je het ook shoppen? Ik kocht het hier. Wij knutselden een dino,  letters voor op de slaapkamerdeuren en nog meer figuurtjes. Wil je ook een papier maché figuur gebruiken? Die vind je hier.

Weer aan het werk

Sinds deze week ben ik weer aan het werk, heerlijk uitgerust en met frisse blik. Er is een leuke periode aangebroken, waarin ik, ook al is het nog zomer, mij alweer met de Kerst bezig ga houden. Er staan veel leuke afspraken op de agenda, opdrachten ín de agenda en een cursus en beurs in de planning.
Ook ben ik bezig met een nieuwe lijn ansichtkaarten. Voor nu vind je ook al prachtige kaarten in mijn shop, voor diverse gelegenheden. Ik houd jullie natuurlijk op de hoogte van al het nieuws! Veel nieuwe plannen, tijd om ze eens allemaal op een rij te gaan zetten.

Leuke plekjes, 7 tips

Tijdens onze vakantie spotten wij ook heel leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland. Ik deel er hier een paar met je, zeker ook leuk om met kids te doen! 7 Tips:

• In Domburg zit het ó zo leuke creatieve Galerie Pop! Super toffe Fair Trade winkel (ik moét er altijd (cadeautjes) shoppen), goede koffie/thee en een verukkelijke kaart met taartjes, ontbijt en meer.
• Natuurmuseum Terra Maris in Oostkapelle, ze hebben er ook thema dagen in de prachtige kasteeltuin. Zo bezochten wij het middeleeuws festival, geweldig was het!
• Het altijd lekkere en gezellige Honeypie in Middelburg. Doen! Met de meest verrukkelijke creaties én fantastische inrichting en echt mega kindvriendelijk! (Bedankt voor de luiers bij het aankleedkussen, handig als je – oeps – je luiers vergeten bent!)
• Pannenkoek- en speelboerderij Molen De Jonge Johannes in Serooskerke, met super leuke speeltuin, kinderboerderij en skelterparcours. Aanrader: de poffertjes!
• Wij kwamen er dit jaar helaas niet aan toe te gaan plukken, maar deze is echt geweldig; Pluktuin Sint Anthonijshoek in Koudekerke. Plukken, verse taartjes en spelen!
• Leerzaam én lekker: Neeltje Jans in Vrouwenpolder. En daarna natuurlijk verse vis eten.
• Wat een prachtig historisch dorp; Veere! Zeker het bezoeken waard en vergeet dan Oma’s Oud Hollandse Snoepwinkel niet!

Waar gingen jullie naartoe op vakantie? Ik ben benieuwd! Leuke tips? Laat ze gerust achter in een reactie onder deze blog, vind ik altijd leuk! Zwaai zwaai, tot de volgende blog!!!

2 reacties op “Wat een fijne zomervakantie in Zeeland – 7 tips!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.