Winnaar kaarten Trouwbeleving

winnaar tickets trouwbeurs rotterdam blitz ontwerpt trouwbeleving

Hoe leuk is dat! We hebben een winnaar! Zondag sta ik op de Trouwbeurs Trouwbeleving ‘On Tour’ Rotterdam en ik mocht twee toegangskaarten weggeven. In deze blog maak ik de winnaar bekend. Tromgeroffel…

Trouwbeleving_logo_BLOG

Winnaar kaarten

Ik kan jullie alvast vertellen dat er een dame heeft gewonnen… iemand die mee deed, niet voor zichzelf maar voor haar schoondochter. Hoe lief!  Zij is ceremoniemeester op de bruiloft van  haar vriendin. Marja Barbier gefeliciteerd met de tickets! Super lief dat je mee deed voor jouw meiden! Ik wens Manon en Saskia heel veel plezier aankomende zondag op de bruidsbeurs en zie jullie daar natuurlijk graag!
Willen jullie een mail sturen naar mij? Met het adres waar de kaarten naartoe mogen? Alvast bedankt!

De beurs is uitverkocht, maar Trouwbeleving heeft gelukkig nog veel meer beurzen gepland staan. Data en locaties vind je hier. Je zult een heerlijke dag hebben, boordevol inspiratie én een real-life ceremonie mét taart! Wil je meer lezen over mijn plek op de trouwbeurs? Dan kan in mijn vorige blog.

Trouwkaart en goodiebag

Ben jij op zoek naar een originele trouwkaart, met ontwerp en illustraties voor jullie als bruidspaar op maat? Neem dan contact met mij op en ik adviseer jullie graag! Een offerte is altijd vrijblijvend! En… wanneer jullie opdracht geven tot ontwerpen, ontvangen jullie een goed gevulde goodiebag van mij, gewoon, omdat het zo leuk is om in de watten gelegd te worden!

1 reacties op “Winnaar kaarten Trouwbeleving”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.