Trouwbeurs Rotterdam ‘On Tour’ – kaarten winnen

BLitz ontwerpt trouwbeurs on-tour-rotterdam

Zoals de meesten van jullie weten ontwerp en illustreer ik voor zowel bedrijven als particulieren. Ik ontwerp alles op maat en in de ontwerpen die ik lever, maak ik ook de illustraties zelf. Zo bestel je bij mij niets uit een boek, maar is alles aangepast aan jouw wensen of bedrijf en/of huisstijl. Voor particulieren ontwerp ik veelal geboortekaarten, uitnodigingen en trouwkaarten. In het kader daarvan pak ik per jaar meestal één of twee trouwbeurzen mee, om zo, naast de klanten die mij online vinden, ook op een andere manier in contact te komen met bruidsparen.

Trouwbeleving_logo_BLOG
Trouwbeurs

Aankomende zondag 14 januari 2018, van 10.00 – 16.00 uur sta ik weer op een trouwbeurs en wel die van Trouwbeleving. Een beurs waar ik altijd heel tevreden over ben, qua organisatie, maar zeker ook qua sfeer. Dit keer is het een ‘andere vorm’ Trouwbeurs en sta ik op de ‘On Tour’ editie, in Rotterdam. 60 Bruidsparen zullen in drie groepen worden verdeeld. Elke van de drie groepen zal op een andere locatie starten en onder begeleiding van een weddingplanner van Trouwbeleving in een trouwbus naar de verschillende locaties gebracht worden. Op deze locaties worden jullie helemaal in de watten gelegd en kunnen jullie volop kennis maken met de leukste bedrijven uit de regio, zo ook met mij en mijn werk. Leuk om te weten, de uitnodigingen die de bruidsparen voor dit event hebben ontvangen, zijn ook door mij ontworpen! Ik zal deze na de beurs delen in mijn portfolio.

De locatie

De locatie waar je mij kunt ontmoeten, is Lommerrijk. Ik sta daar zodat je met mij kan kennismaken en om mijn portfolio en materialen aan jullie te laten zien. Ik vertellen over de diverse mogelijkheden, met je te brainstormen en natuurlijk kun je bij mij een offerte aanvragen. Op deze dag word ik vergezeld door mijn lieve oudste zusje, dankjewel voor al je hulp! Het adres van de locatie vind je hier.
Tijdens deze gehele dag worden jullie voorzien van hapjes, drankjes, een heerlijke lunch en kunnen jullie natuurlijk van de bruidstaart proeven. Kaarten voor deze beurs kun je hier bestellen. Wil jij kans maken op kaarten voor twee personen? Lees dan verderop in deze blog, want jullie kunnen winnen!

bruiloft Rotterdam-Lommerrijk

Vraag je getuige op een originele manier

In mijn shop vind je ook leuke kaartjes, voor het vragen van jullie getuigen! Het ansichtkaartje ‘Wil je mijn getuige zijn’ kun je aan iemand opsturen, of bijvoorbeeld bij een heerlijk diner vooraf op het bord leggen. Geef een mooie fles bubbels cadeau en hang het kaartje met een mooi lint om de hals van de fles. Een mooi proost moment! De kaartjes worden geleverd in een leuk pergamijn zakje. Je kunt ze online bestellen, maar de kaarten zijn natuurlijk ook verkrijgbaar bij mijn stand op de trouwbeurs!

Goodiebag

Sinds kort ontvang je als bruidspaar, wanneer je mij opdracht geeft voor een trouwkaart of trouwkaartenserie, een leuke goodiebag van mij cadeau. Met leuke producten en informatie van diverse leuke trouwleveranciers! Op de beurs verloot ik onder de bezoekers één goed gevulde goodiebag! Je kunt bij mijn stand je naam invullen en in de pot gooien. De winnaar maak ik online bekend, waarna je je goodiebag opgestuurd krijgt! Later dit jaar zal ik in een blog een aantal leuke leveranciers introduceren.

Kaarten winnen!

Heb jij aankomende zondag nog niets in je agenda staan? En hebben jullie trouwplannen? Kom dan inspiratie op doen op de beurs. Ik mag een ticket voor twee personen weggeven! Jullie zullen een leuke dag hebben, in de watten gelegd worden en natuurlijk ontmoet ik jullie graag daar! Meedoen? Laat dan onder deze blog (op mijn website dus) een reactie achter! Aankomende donderdag maak ik het winnende bruidspaar bekend!

Kom jij niet naar de Trouwbeurs, helaas. Natuurlijk mag je mij altijd bellen of mailen voor meer informatie voor een prachtige trouwkaart voor jullie bruiloft. Graag tot ziens!

2 reacties op “Trouwbeurs Rotterdam ‘On Tour’ – kaarten winnen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


×
Product toegevoegd aan winkelwagen

Geen producten in de winkelwagen.