Happy New Year!

2018 Happy New Year BLOG

Kerstvakantie

Het nieuwe jaar 2018 is van start… Hoop dat jullie allemaal hebben genoten van de fijne feestdagen? Wij hebben genoten van een heerlijke Kerstvakantie!!!

We vierden dat mijn man en ik 20 jaar samen waren, onze zoon Juul werd 1 jaar, wat hebben we genoten van het feestje! Natuurlijk hadden we de nodige Kerstborrels en hebben we de Kerstdagen gezellig met onze families doorgebracht, waarin iedereen mega zijn best deed op de lekkere gerechtjes en de kindjes lekker lang op bleven! Om niet te vergeten, we deden natuurlijk ook leuke creatieve dingen!

Oud & Nieuw

Oud & Nieuw vierden wij in een bungalowpark met mijn schoonfamilie en oh, wat hebben we genoten met elkaar! Kippenhok met alle kindjes samen, maar zo leuk! Met iedere dag zwemmen natuurlijk als hoogtepunt! Wat deden jullie voor leuks? En staken jullie vuurwerk af? Wij genoten van de vuurwerkshow daar en de kids staken al vroeg sterretjes aan en sliepen later door het vuurwerk heen.

2018

Inmiddels ben ik weer aan het werk en wil ik iedereen die dit leest een mooi, creatief, maar vooral gezond 2018 wensen!!! Aan goede voornemens doe ik niet echt, maar weer wat gezonder gaan eten na al die feestdagen is wel de bedoeling! Aan het einde van het jaar stuur ik mijn klanten en relaties een leuk bedank-pakketje, waarin ik altijd mijn best doe iets leuks te verzinnen. En in het kader van het gezond eten in het nieuwe jaar, ontwierp ik iets leuks!

Boodschappen lijstjes nú in mijn shop

Deze boodschappen lijstjes op A6 blokformaat, gingen mee in de pakketjes! Ik kreeg er zulke leuke reacties op, dat de boodschappenlijstjes vanaf nu ook in mijn shop zijn te verkrijgen! Zo denken jullie iedere keer als je een lijstje maakt, aan mij 😉 Nee hoor, ik wilde gewoon een leuk vrolijk notitieblokje maken (weer eens wat anders dan standaard wit), dat je natuurlijk ook voor andere doeleinden kunt gebruiken, een briefje aan je lief of een reminder aan jezelf en meer. Je shopt de notitieblokjes hier! Ook super leuk om cadeau te geven!

Notitieblok boodschappenlijst

Nogmaals, geniet van het nieuwe jaar, maak er wat moois van! Hebben jullie nog goede voornemens? Plaats ze gerust onder deze blog! Een reactie vind ik altijd leuk! Ik hoop dat jullie mij weer net zo vrolijk blijven volgen als dat in 2017 gebeurde, want daar word ik toch zo blij van!

We gaan weer goed van start, want zondag 14 januari 2018 sta ik op de trouwbeurs van Trouwbeleving ‘On Tour’ in Rotterdam. Én… je kunt toegangskaarten winnen in mijn volgende blog, dus hou mijn website en Facebookpagina in de gaten!!!

Instagram

Op Instagram kon je laatst mijn #bestnine2017 zien. Volg jij mij ook al op Instagram? Je volgt mijn bedrijf, maar krijgt ook leuke foto’s uit mijn privé te zien. Ik volg je graag terug!

blitzontwerpt Best nin 2017 #bestnine2017

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.