Wie heeft de goodiebag gewonnen?

winnaar goodiebag Blitz Ontwerpt

Dit keer een korte blog… Eind september vierde ik mijn verjaardag, inmiddels is november aangebroken en ben ik jullie de bekendmaking van de winnaar van mijn verjaardags-actie nog verschuldigd. Op mijn verjaardag gaf ik 10% korting in mijn shop én gaf ik een leuke goodiebag weg! Altijd leuk om iemand blij te maken.

Winnaar
De winnaar heb ik met lootjes getrokken en dat is geworden… Astrid van Kollenburg! Gefeliciteerd! Wil je mij jouw adresgegevens mailen? Dan komt de goodiebag jouw kant op! Iedereen benieuwd wat er in de goodiebag zit? Een paar items uit mijn shop in ieder geval! Wil jij ook shoppen? Dan kan hier!

Sinterklaas ansichtkaarten
Mijn sinterklaas ansichtkaarten gaan als warme broodjes! Super leuk! Inmiddels heb ik de tweede druk al binnen en ligt er weer een berg voorraad hier. Het zijn twee kaarten; vraag je familie of vrienden om Pakjesavond met jullie mee te vieren en een kaart welke Sint in de schoen van de kindjes kan stoppen, of naar ze kan versturen. Sinterklaas kan ze in mijn shop bestellen en kiezen voor bezorgen, of bij mij thuis afhalen!

2 reacties op “Wie heeft de goodiebag gewonnen?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.