Tropische Flamingo trouwkaart serie voor ‘Urban Jungle’ styled shoot

Blitz Ontwerpt trouwkaart flamingo tropisch

Deze zomer werkte ik mee aan de Styled shoot van Trouwchicks. Wat een ontzettend gave shoot werd het, een tropische wel te verstaan! Deze Urban Jungle Styled shoot werd gefotografeerd in Avifauna en zo kwamen we ook de flamingo’s tegen, helemaal hip! Ik heb een trouwkaart ontworpen en geïllustreerd, in tropische stijl met flamingo’s en nog veel meer toffe producten. Een hele serie dus.

Complete trouwkaarten serie

Ontzettend tof vind ik het als bruidsparen een complete trouwkaarten serie bij mij bestellen, waarin ik helemaal los kan gaan met het ontwerpen en mijn creatieve ideeën! Ik ben gek op alle extra items rondom de trouwkaart, die jullie bruiloft op de mooie dag zelf verder aankleden. Voor deze styled shoot ben ik dus ook voor een complete serie gegaan.

Trouwkaart en meer 

Voor deze tropische items heb ik gekozen om de flamingo, ananas, watermeloen en tropische planten in mijn ontwerp te verwerken. Veelal een watercolor achtergrond gecombineerd met strakke vlakken en lijnen. Om de uitnodiging voor de trouwdag helemaal compleet te maken, koos ik voor bijpassende gekleurde enveloppen, met bijpassende adresstickers en op de achterkant ronde sluitzegels. En hoe tof, de ronde flamingo stickers zijn te bestellen in mijn shop! Wil je de kaarten allemaal goed bekijken, bekijk ze dan in mijn portfolio.

Aankleding van de trouwdag

Om de serie helemaal compleet te maken, is het natuurlijk super leuk, om de trouwdag zelf verder aan te kleden met mooie items in dezelfde stijl als de trouwkaart. Ik heb ervoor gekozen om een menukaart te ontwerpen, met de namen van de gasten op de voorkant. Zo zijn de menukaartjes ook te gebruiken voor de tafelschikking. Ook heb ik een informatie kaart ontworpen voor op de trouwdag zelf, handig voor de gasten. Je zet er bijvoorbeeld belangrijke adressen, telefoonnummers en tijden op. Voor de bedankjes heb ik leuke ronde contour gesneden kaartjes ontworpen. Zo geeft het bedankje extra leuk weg aan het einde van jullie prachtige dag.

Om de tafels nog verder in tropische sferen aan te kleden, heb ik leuke toppers ontworpen voor op de bijpassende chevron rietjes die ik kocht voor deze serie. Super tof voor in de limonadeglazen bijvoorbeeld. Word jij ook helemaal vrolijk van deze serie en wil je graag informatie of prijzen om voor jullie bruiloft een trouwkaart of een trouwkaartenserie te laten ontwerpen? Neem dan contact met mij op en ik beantwoord al jullie vragen.

Styled Shoot

Deze prachtige Styled shoot is natuurlijk niet alleen door mij zo compleet en mooi geworden. Hieronder vind je alle deelnemers die de styled shoot zo mooi hebben gemaakt. De foto’s van de styled shoot, te zien in deze blog, zijn gemaakt door Door Danny (op een enkele foto na, dan staat het vermeld onder de foto.) En natuurlijk een compliment aan Trouwchicks, voor de organisatie!

Video

Deze prachtige tropische dag is natuurlijk ook vastgelegd op video. Bekijk mijn kaarten dus eens in 3D, super tof om te zien!

Veel leuke leveranciers werkten aan deze styled shoot mee:
Locatie: Hotel van der Valk Avifauna
Fotografie: Door Danny
Bruidsjurk: Stephanies Bruidsboutique
Herenpak: Michael & Giso
Bloemen: Korlaar Bloemisten
Fotobooth: Fotokist
Visagie / Hair: The Bridal Artist
Bruidsschoenen: TOMS
Herenschoenen: Reinhard Frans
Decoratie: Weddingdeco
Stoeltjes: Blooming-style
Film: Aurum Films
Ringen: Monique ‘t Hoen Goudsmid en Ontwerper
Stationery: BLITZ Ontwerpt
Bruidstaart & sweets: Cheffi’s Pastries & Parties
Styling / Organisatie: Trouwchicks

12 reacties op “Tropische Flamingo trouwkaart serie voor ‘Urban Jungle’ styled shoot”

    1. Bedankt voor het mooie compliment Team van der Valk Avifauna! Enorm leuk te horen dat jullie mij willen aanbevelen. Prachtige locatie ook bij jullie zeg! Ook dat zal ik doorgeven aan klanten.

    1. Bedankt voor het leuke compliment Door Danny! Ja die kleine details daar hou ik van! Bedankt ook voor de prachtige foto’s! Zo hebben we met elkaar iets moois neergezet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.