Terug van een heerlijke Vakantie – Texel tips

Oh wat hebben wij genoten van een heerlijke vakantie op Texel! Het was prachtig weer, veel leuke dingen gedaan en lekker genoten met het gezin!

Ik zou bijna een blog willen schrijven ‘voor’ Texel, zoveel leuks te doen. Wie dus eens wat tips kan gebruiken, mail gerust. In ieder geval waren de biologische ijsboerderij (mét melkrobots in de stal), spelen en krabbetjes vangen op het strand, de natuur en de fiets-uitjes favoriet bij ons en de kleine man. O ja, en niet te vergeten het uitje op de boot, verse vis eten, zeehonden kijken en ook Ecomare… ik kan nog wel even doorgaan, het was geweldig! Wij willen zeker weer eens terug naar Texel.

Inspiratie

Sinds vandaag ben ik weer volop aan het werk. En ook al valt het zitten op de billen achter een scherm wel even tegen na heerlijk iedere dag een stuk fietsen, ik vind mijn werk zo fantastisch! Geniet er ook echt van weer mooie dingen te ontwerpen en illustreren voor klanten. Wat geeft die heerlijke zeelucht en mooie natuur je weer veel inspiratie!
Ik ben momenteel met zoveel leuke projecten bezig, voor zakelijke klanten met logo’s, een website, divers drukwerk en veel meer.
Afgelopen tijd heb ik ook enorm veel geboortekaarten en trouwkaarten mogen ontwerpen, waarvan inmiddels al wat stelletjes getrouwd zijn (ja we zitten midden in het seizoen!). Al deze leuke opdrachten kan ik binnenkort dus ook delen met jullie. Stay tuned…

Ansichtkaarten

Ook wil ik weer nieuwe ansichtkaarten ontwerpen voor in mijn shop. Ik weet zelf genoeg leuke onderwerpen om neer te zetten, maar wat zien jullie eigenlijk graag in mijn shop? Laat het gerust weten hier onder in een reactie!

En gezien we nu weer vol aan het werk zijn, in mijn shop is de levertijd ook weer normaal. Binnen 48 uur verzenden dus! Shop-ze 😉

(Copyright: Geen van deze foto’s in de blog mag gebruikt worden zonder mijn toestemming)

10 reacties op “Terug van een heerlijke Vakantie – Texel tips”

    1. Bedankt voor jullie reactie Ecomare! Leuk! Wij hebben het zeker naar ons zin gehad en komen graag nog eens terug. Keep up the good work in Ecomare! Jullie doen goed werk en een prachtig en leerzaam museum ook. Wij hebben er uren rondgelopen met onze zoon van ruim 3,5, een echte dierengek!

  1. super leuk stukje liseth!
    wij genieten elk jaar weer op texel?
    kom zeker eens terug en geniet van meer texel! xx

  2. Texel ons huwelijksland. Sinds een kleine vijftien jaar zijn we hier jaarlijks te vinden. Een bruisend rustpunt, waar gelukkig nog heel veel stukjes niet door toerisme zijn platgetreden. Die mix maakt het voor ons een een prachtplek. Van jong verliefd stel tot trotse papa en mama van twee prachtige meiden. Texel biedt ons in elke fase veel moois. Leuk herkenbaar stuk Liseth en ik zou zeker terug gaan.

    1. Bedankt voor je leuke reactie Marina! Wat mooi dat jullie er met de kids ook ieder jaar terug gaan! Wij gaan er zeker ook nog eens op vakantie!!! (Kwamen er zelf ook op ons16e en 18e, zo leuk!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.