Vakantie Bingo printable

Blitz Ontwerpt Vakantie bingo printable illustraties zomer

Vakantie bingo voor in de auto

Deze vrolijke vakantie bingo printable is leuk om te spelen onderweg naar vakantie, bijvoorbeeld in de auto; ‘Wat zie jij allemaal onderweg, of bij een stop? Kruis alle illustraties af in het rondje en verdien zo je bingo. Wie weet hebben papa en mama wel een leuk klein cadeautje mee voor wie zijn bingo kaart vol heeft, of heb je wel een ijsje verdiend bij aankomst?’ Een feestje om te doen natuurlijk en een mooi tijdverdrijf voor tijdens de reis. En als kers op de taart, dit is ook nog eens een leuke kleurplaat! Stiften en kleurpotloden mee dus!

Vrolijke illustraties

Deze vrolijke illustraties maak ik altijd met veel plezier! Wil jij ook een vliegtuig-vakantie bingo zien? Laat gerust even reactie achter onder mijn blog! Of laat sowieso even een reactie af hoe de kids de bingo vonden!
En wat dacht je ervan deze vakantie bingo printable te gebruiken in de kleuterklas, app de eerste dag na de schoolvakantie?

Dit keer vraag ik een kleine bijdrage voor de download van deze vakantie bingo printable, gezien de tijd die er voor mij als ontwerper in zit. Je download de vakantie bingo printable hieronder! Natuurlijk maken jullie mij er altijd heel blij mee hoe vaak de printables worden gedownload! <3 Leuk ook de foto’s die jullie altijd met mij delen! Je mag mij taggen op social media natuurlijk!

Bestellen

 1.95Bestellen

Voor nu wens ik jullie allemaal een fijne zomer!!! Met natuurlijk veel creativiteit!
Wil jij ook een printable of illustraties laten maken door mij? Contact gerust voor meer informatie over een ontwerp op maat voor jouw bedrijf!

Ook handig voor op vakantie, deze toffe Blitz Tas! Schrijf je vakantie boodschappen op op mijn ‘notitieblok boodschappenlijstje‘, verstuur eens een leuke zomerse ansichtkaart! Je vindt ze allemaal in mijn shop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


×
Product toegevoegd aan winkelwagen

Geen producten in de winkelwagen.