Jarig! 10% KORTING in mijn shop vandaag!

Jarig 10% Korting shop online

Jarig = trakteren = korting
Jaaaa! Vandaag ben ik jarig! Hiep hiep hoera!!! Natuurlijk moet dat gevierd worden, dus ik trakteer!

Jullie krijgen héél de dag 10% KORTING in mijn shop! Super leuke ansichtkaarten, kerstkaarten, stickers en nog veel meer, allemaal door mij ontworpen. Omdat ik van echte post hou, en jullie er vast ook iemand blij mee kunnen maken. En om je bestelling nog vrolijker te maken, ontvang je een leuk kleinigheidje in je pakketje. Gebruik de kortingscode JARIG2017 bij het afrekenen in je winkelmand.

WIN een goodiebag!
Okee… nog één cadeautje dan! Laat hier onder mijn blog een reactie achter, en maak zo kans op mijn leuke goodiebag!!! Daar word je toch vrolijk van 🙂

Nieuwe Kerstkaarten
Terwijl ik vandaag een taartje eet, ja dat mag best wel een keer, en de herfstblaadjes inmiddels kleuren aan de bomen, ontwerp ik mijn nieuwe Kerstkaarten collectie al! Zijn jullie ook zo nieuwsgierig? Ook komen mijn nieuwe ansichtkaarten binnenkort in mijn shop. Oh ik zou ze al zo graag willen showen, maar nee… ik hou ze nog even geheim!

Een glimp uit mijn collectie, shop deze items (én meer) hier!

4 reacties op “Jarig! 10% KORTING in mijn shop vandaag!”

  1. Hey Liseth, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! En proost op een nieuw jaar vol liefde, vriendschap, avontuur, plezier en mooie ontwerpen 🙂
    Lieve groetjes, Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.