Logo virtueel assistent VA Zuidplas

logo Virtueel assistent VA Zuidplas Blitz Ontwerpt

Logo virtueel assistent VA Zuidplas

Eline is een oud klasgenoot van mij en wat een eer dan, als je voor een bekende van je mag ontwerpen! Al een tijd was Eline bezig als ZZP’er en was er aan toe zichzelf een mooi logo te gunnen voor haar bedrijf. Ze vroeg mij het logo virtueel assistent VA Zuidplas voor haar te ontwerpen! Tijdens het intakegesprek kwam naar voren dat het logo een zakelijke, maar vrouwelijke en warme uitstraling mocht krijgen. ‘Ik hou van roze’ kreeg ik ook te horen, dus die kleur hebben we in ieder geval meegepakt 😉 Ook heb ik voor een mooie warme grijze tint gekozen, om het zakelijke naar voren te brengen. Het oranje past Eline goed én deze kleur staat voor enthousiasme, creativiteit, aantrekkingskracht en succes. En zorgt natuurlijk ook voor een warme uitstraling.

Illustraties

De illustraties mochten op een strakke manier ontworpen worden. De wens was een wolk erin terug te laten komen, die natuurlijk niet alleen voor haar beroep virtueel assistent staat, waarbij veel bewaard wordt ‘in the cloud’, maar ook voor haar gevoelige/spirituele kant. ‘Meer overzicht, minder stress, meer focus’ is haar motto, die onderwerpen zie je terug in de illustraties. Waarbij de hand staat voor haar virtuele hulp. De ronde vormen in het logo, overlappen elkaar en worden zo één geheel. Ze staan voor het overzicht dat VA Zuidplas voor je creëert. Zij zorgt ervoor dat alles samenkomt in jouw bedrijf. Eline heeft zelf haar logo geïmplementeerd in haar VA Zuidplas website. Leuk om meer te lezen over haar vak ook!

Reactie van mijn klant

‘Liseth denkt met je mee. Haar frisse ideeën en heldere professionele adviezen hebben ervoor gezorgd dat ik nu een prachtig logo heb, dat past bij mij en mijn werkzaamheden. Bedankt!’

Levering: Logo met illustraties

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.