Logo Leonietje’s uit Delft

Logo Leonietjes Delft Blitz Ontwerpt

Logo voor Leonietje’s uit Delft

Een logo voor Leonietje’s uit Delft ontwerpen, dat brengt natuurlijk genóeg ideeën met zich mee! Deze twee dames, moeder Leonie en dochter Marlieke, hebben samen een heel leuk creatief bedrijf. Ze ontwerpen en maken handgemaakte kraamcadeaus en verkopen ook bijzonder speelgoed. Al heel wat jaren werken ze samen en zijn gegroeid en daar hoort een nieuw logo bij, dat ik voor ze mocht ontwerpen. Wat een eer om toch steeds weer, betrokken te mogen zijn bij zo’n mooie stap dat een bedrijf maakt!

Illustraties Delft

Leonie en Marlieke wensen een logo in een romantische sfeer. Dus ook de illustraties heb ik in een romantische stijl ontworpen. In eerste instantie ben ik begonnen met het illustreren van een prachtig Delfts pandje (te leuk om niet te laten zien, dus hieronder!) voor het logo van Leonietje’s uit Delft. Maar later werd bekend dat zij overgaan op een webshop.
Natuurlijk vond ik het heel leuk om de sfeer van Delft erin terug te laten komen (De dames wonen in Delft en verkopen ook veel producten met een delftsblauw printje). Ik heb gekozen voor een modern Delfts tegeltje, met illustraties erin, die passen bij deze dames. Zo staat het geïllustreerde olifantje voor ‘speels’. Op Marlieke’s geboortekaart stond een olifantje, zo ook op de trouwkaart van moeder Leonie, en ze naaien zelf knuffel-olifantjes. Het klosje garen dat ik ook illustreerde staat voor het ‘handgemaakte’. De dames van Leonietje’s naaien alle producten uit hun shop zelf!

Kleuren

De kleuren in het logo van Leonietje’s uit Delft mochten ook romantisch zijn, en niet perse Deftsblauw. In hun webshop verkopen ze landelijk, dus zaten we niet vast aan de kleuren van Delft. Tijdens het branding traject zijn we uitgekomen op deze kleuren, welke heel goed bij de dames van Leonietje’s en de missie van dit leuke bedrijf passen.

Logo laten ontwerpen?

Ook een (nieuw) logo laten ontwerpen voor jouw bedrijf? Neem gerust contact op voor meer informatie!

Reactie van mijn klant

‘We zijn super blij met het logo dat je voor ons hebt ontworpen, het straalt uit wat wij willen uitstralen naar iedereen. Heel erg bedankt!’

Levering: logo

 

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.