Logo Eline in het onderwijs

Logo Eline in het onderwijs Blitz Ontwerpt

Logo Eline in het onderwijs

Eline kwam bij mij terecht via via, en hoe leuk, ze woont bij mij in het dorp! Ze is ervaren in haar vak en gestart als ZPP’er. Een eer altijd om klanten te mogen helpen in dat mooie proces! Haar bedrijf heet ‘Eline in het onderwijs’ en daarin is ze breed inzetbaar. Het logo dat ik voor haar mocht ontwerpen, mocht dus passen bij verschillende doelgroepen, maar mocht vooral de HR afdelingen van de scholen aanspreken en dus een volwassen look & feel krijgen.

Goud in handen

Eline gaf aan, dat het voor haar voelt, dat ze met leerlingen ‘goud in handen’ heeft. Dat ze ze mag kneden en helpen groeien, om een mooi pad te bewandelen. Een mooie goudtint mocht er dus terugkomen in het logo voor Eline in het onderwijs, waar we later op drukwerk natuurlijk iets veel creatiefs mee kunnen!

Puntjes op de ‘i’

De diamant is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het woord ‘onderwijs’, maar iets dat enorm bij Eline past. Ze zet graag de puntjes op de i, en doet dat graag goed! De diamant staat er hier ook voor, dat de leerlingen de ruwe diamanten zijn en ‘geslepen’ van school komen. Ieder mooi in zijn eigen vorm. Ook matcht het goed met het goud. Een mooi krachtig verhaal in dit logo dus!

Huisstijl

Ook mocht ik Eline haar huisstijl ontwerpen, die zij digitaal gaat inzetten. Een Linked-In omslag en digitaal briefpapier. Een mooi compleet plaatje dus, waar haar klanten haar straks steeds in zullen herkennen. Wil jij ook een logo of huisstijl laten ontwerpen, dat perfect bij jou en je bedrijf past? Neem dan gerust contact op voor meer info, of neem alvast een kijkje bij mijn werkwijze.

Reactie van mijn klant

‘Super blij met mijn huisstijl. Eenvoudig, strak en passend bij wie ik ben!’

Levering: Logo, digitale huisstijl

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.