Logo Tand Totaal Vallen

Logo Tandarts praktijk Tand Totaal Vallen_ Blitz Ontwerpt

Tand totaal Vallen

Voor Tandartspraktijk Tand Totaal Vallen mocht ik onder andere een logo ontwerpen. Leuk te lezen hoe deze klant uit Brabant bij mij terecht kwam;
Rosamée heb ik leren kennen, toen ik voor haar en haar man een trouwkaartenserie mocht ontwerpen. Wat een leuke opdracht en een fijn contact hadden we. Zo werd ik een tijd later gevraagd om ook zakelijk te ontwerpen voor Rosamée en haar ouders. Wat een eer! Met zijn drieën runnen zij tandartspraktijk Tand Totaal Vallen, welke ik mocht voorzien van een nieuw logo, een nieuwe huisstijl én website.

Logo Tandartspraktijk

Het nieuwe logo van Tand Totaal Vallen heb ik gebaseerd op de 3 praktijkvoerders en de band die zij met elkaar hebben. Zo ontstonden de drie kiezen, welke staan voor de 3 personen en heb ik gekozen voor een ontwerp in 3 kleuren. Met dit logo, heb ik ook een mooie bijpassende huisstijl neergezet. Inmiddels zijn ze verhuisd naar een groter pand, waarop ook op de buitenzijde van het gebouw het logo groot te zien is!

Website

Ook de website mocht ik ontwerpen voor deze tandartspraktijk. Voor de ontwikkeling van deze technische aspecten, werk ik samen met Kiesling Media. Het werd een mooie, kleurrijke medische website. Bekijk de website hier!

Techniek: illustraties en grafisch ontwerp, webdesign
Levering: logo, visitekaarten, afsprakenkaarten, stickers, website

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.