Bruiloft op boerderij Jan & Marleen

Trouwkaart tractor bruiloft boerderij

Wat leuk dat ik werd benaderd door Marleen! Zij vroeg mij een trouwkaart te ontwerpen voor haar en Jan, in 2018 gingen zij trouwen! Jan en Marleen hebben een mooi boerenbedrijf mét mini camping. Zij wilden graag een trouwkaart laten illustreren en daar mocht zeker wel een tractor in naar voren komen. Wat een leuke opdracht! Inmiddels is dit stel getrouwd en deel ik graag deze toffe trouwkaart met jullie.

Tractor

Op de trouwkaart mocht in de kleur groen goed naar voren komen en dus die leuke tractor. Zo maakte ik weer een leuke trouwkaart op maat, ik illustreerde een tractor voor dit bruidspaar, met natuurlijk de beruchte blikjes achter de tractor aan. Ook wilden Jan en Marleen graag hun vingerafdrukken op de trouwkaart terug komen, dit maakt het nóg persoonlijker!

Adresstickers

De bijpassende adressstickers maken de trouwkaart helemaal af! Super leuk om in je brievenbus te ontvangen. Als bruidspaar kun je er natuurlijk kun je er ook voor kiezen de adresstickers door mij te laten adresseren. Dat scheelt jullie weer schrijven.

Zijn jullie ook op zoek naar een persoonlijke, unieke trouwkaart voor jullie bruiloft? Neem dan contact op voor meer informatie. Ik ontwerp het graag voor jullie!

Techniek: illustraties, grafisch ontwerp
Levering: trouwkaarten, adresstickers, enveloppen

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.