Website Tand Totaal Vallen

website tandarts Tand totaal Vallen Blitz Ontwerpt

Tandarts praktijk

Rosamée heb ik leren kennen, toen ik voor haar en haar man een trouwkaartenserie mocht ontwerpen. Wat een leuke opdracht en een fijn contact hadden we. Zo werd ik een tijd later gevraagd om ook zakelijk te ontwerpen voor Rosamée en haar ouders. Wat een eer! Met zijn drieën runnen zij tandartspraktijk Tand Totaal Vallen, welke ik mocht voorzien van een nieuw logo, een nieuwe huisstijl én website.

Website

De website mogen ontwerpen voor deze tandartspraktijk is een super leuke opdracht, als je ook al het logo en de huisstijl hebt mogen ontwerpen. Voor de ontwikkeling van deze technische kant van de website, werk ik samen met Kiesling Media. Het werd een mooie, kleurrijke medische website. Bekijk de website hier!

Logo Tand Totaal Vallen

Ook mocht ik een  nieuw logo ontwerpen voor tandartspraktijk Tand Totaal Vallen. Het ontwerp heb ik gebaseerd op de 3 praktijkvoerders en de band die zij met elkaar hebben. Zo ontstonden de drie kiezen, welke staan voor de 3 personen en heb ik gekozen voor een ontwerp in 3 kleuren. Met dit logo, heb ik ook een mooie bijpassende huisstijl neergezet. Bekijk hier het logo en de huisstijl welke ik heb ontworpen voor Tand Totaal Vallen.

Techniek: webdesign
Levering: website

 

 

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.