Logo Supervisie & Zo

Logo Supervisie & Zo Blitz Ontwerpt

Logo Supervisie

Al een tijdje volgde Conchita mij online en toen zij toe was aan een nieuwe stap binnen haar bedrijf, heeft ze mij benaderd voor haar logo en huisstijl! Wat leuk! Samen hebben we gekeken waar Conchita met haar bedrijf staat, waar zij naartoe wil, welke eigenschappen en kernwaarden passen bij haar én haar bedrijf en meer. Dit o.a. heb ik vertaald in haar nieuwe Supervisie logo en huisstijl.

Maak je bedrijf visueel sterk

Supervisie & Zo helpt mensen om in hun kracht te komen en patronen inzichtelijk te maken. In mijn ontwerp zijn onderwerpen als ‘patronen/vicieuze cirkel’, balans & onbalans’ en ‘de weg naar herstel’ te zien. Hiermee heb ik het belangrijke proces dat je doorloopt bij Supervisie & Zo, visueel weergegeven. Ook zit in het logo een sterk beeldmerk, dat ‘los’ gebruikt kan worden in diverse uitingen.

Illustraties

Ook in mijn illustraties (je ziet ze hieronder) zie je het verhaal van Supervisie voorbij komen en er worden vele onderwerpen uitgebeeld. Zoals; ‘de rugzak’, ‘in de etalage’, ‘het hart van de zorgmedewerker stroomt over’ en ‘de spiraal’. Wil je meer weten over deze onderwerpen, dan kun je daarover lezen op de website van Supervisie &Zo.

Kleurgebruik

Met het ontwerpen van een logo kijken we goed naar de kleuren. Ik geef je niet alleen technisch advies, maar ook hebben we gekeken naar wat past bij Conchita zelf en haar bedrijf & missie. De roze kleur staat bijvoorbeeld voor het vrouwelijke/vriendelijke in haar bedrijf en persoon. Het groen voor de verbinding, met jezelf en de natuur. In het logo zie je het thema ‘verbinding’ ook terug komen.

Drukwerk

Wanneer je een nieuw logo hebt laten ontwerpen is het belangrijk dat je deze doorvoert in al jouw uitingen, om zo een herkenbaar geheel te creëeren. Zoals bijvoorbeeld in je huisstijl, website en online branding. Fijn vind ik het altijd, als ik mijn klanten daarin mag helpen! Zo mocht ik ook voor Supervisie toffe notitieblokken ontwerpen, en stickers die ingezet kunnen worden op bijvoorbeeld pakketjes, relatiegeschenken en als sluitzegel-stickers op enveloppen. Je ziet ze hieronder! Ook mocht ik een zakelijke kerstkaart ontwerpen voor Supervisie & Zo met een illustratie op maat, perfect passend bij haar logo, huisstijl en de andere illustraties op maat. Je bekijkt de zakelijke kerstkaart voor Supervisie & Zo hier. 

Ben jij toe aan een nieuw logo?

Ben jij ook op zoek naar een origineel logo, passend bij jou én jouw bedrijf? Lees hier meer over het laten ontwerpen van een nieuw logo en branding door mij, en mijn werkwijze. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Leuk je te horen!

Techniek: grafisch ontwerp en illustraties
Levering: logo, huisstijl, illustraties, drukwerk, website-advies

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.