Illustratie Sanare Breincafé

Sanare illustratie Breincafe flyer

Illustratie

Voor het bedrijf Sanare, dat zich in mijn eigen gemeente bevindt, mocht ik een ondersteundende illustratie ontwerpen voor het ‘Breincafé’ dat zij meermaals per jaar organiseren. Het oude ontwerp voldeed niet meer en het mocht moderner. Wat leuk dat zij bij mij uitkwamen!

Het ontwerp mocht voor meerdere leeftijdsgroepen geschikt zijn, én vertellen dat het Breincafé een prettige plek is voor mensen met hersenletsel, hun partners en mantelzorgers, om samen te komen, elkaar te ontmoeten en informatie in te winnen. Ook heeft het een actief karakter, waar je uitgedaagd wordt, om te kijken waar je mogelijkheden liggen.

Ik heb gekozen voor een ontwerp, waarin de illustratie in ‘one line’ doorloopt. De mens, het brein, en het samen zijn d.m.v. een kop koffie/thee. Zo ondersteunt de illustratie het hele verhaal. Deze illustratie zal gebruikt aan worden bij alle uitingen voor het Breincafé.

Drukwerk

Ook mocht ik voor Sanare een flyer ontwerpen, voor de eerste data van het Breincafé in 2020.

Ben jij voor jouw bedrijf ook op zoek naar een op maat gemaakte illustratie of origineel ontwerp? Neem gerust contact op voor meer informatie!

Techniek: illustratie en grafisch ontwerp
Levering: illustratie, flyer

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.