Logo Christelijke coaching voor Pit Coaching

Pit Coaching Logo Christelijke Coaching Blitz Ontwerpt

Re-branding

Annelies en ik kennen elkaar al jaren, van een beurs waar we samen op hebben gestaan én we wonen in hetzelfde dorp. We volgden elkaar al die tijd op social media en een leuk contact bleef. Hoe tof was het dan ook, dat Annelies bij mij aanklopte voor het re-branden van haar bedrijf! Annelies was toe aan een nieuwe stap in haar mooie bedrijf, en daar help ik natuurlijk graag bij! Ik mocht voor Annelies haar nieuwe logo ontwerpen, visitekaarten én online branding!

Christelijke coaching

Pit Coaching coacht Christelijke vrouwen, organiseert events en trainingen. In het logo voor haar Christelijke coaching mochten diverse aspecten terug komen, zoals het Christelijke geloof, een hartje voor de liefde waarmee Annelies haar werk doet, en de natuur. (Pit coaching organiseert ook beleveniswandelingen.) Ook komen mooie kleuren uit de natuur terug in logo en huisstijl. In het logo zitten dus mooie details verwerkt die het verhaal van Annelies en over haar Christelijke coaching vertellen.

Huisstijl en social media templates

Wanneer je een (nieuw) logo laat ontwerpen voor jouw bedrijf, is het zo belangrijk om deze overal terug te laten komen. Zo ook in je social media, waardoor je een mooi herkenbaar beeld creëert, dat onderdeel is van je merkbeleving, jouw visuele identiteit. Binnenkort laat ik jullie meer zien, van de huisstijl en social media templates.

Ben jij ook op zoek naar een origineel logo, passend bij jou én jouw bedrijf? Je leest hier meer over het laten ontwerpen van een nieuw logo en branding, en mijn werkwijze. Ook mag je altijd vrijblijvend contact opnemen, voor meer informatie. Ik help je graag!

Techniek: grafisch ontwerp en illustraties
Levering: logo, huisstijl, social media templates

 

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.