Logo Mondzorg Koningskwartier

Logo Mondzorg Koningskwartier Tandarts Blitz Ontwerpt

Logo tandarts Mondzorg Koningskwartier

Een nieuw logo voor Mondzorg Koningskwartier, de nieuw te openen tweede locatie van Tandartspraktijk Mondzorg, mijn eigen tandarts wel te verstaan! Aren en Suzan, de eigenaren van de praktijk, ken ik als sinds het begin dat de praktijk opgericht werd. Hun eerste logo voor de praktijk Mondzorg in Nieuwerkerk werd niet door mij ontworpen, maar de wens was wel, deze stijl door te trekken in het logo voor de nieuwe locatie in Zevenhuizen voor herkenbaarheid. Dat is verstandig én kan geregeld worden! De praktijk is ook weer voor kinderen een prettige praktijk om te komen, en dit mocht dan ook in het nieuwe logo verwerkt worden. Ook mocht er een ‘grapje’ in verwerkt worden, naar de locatie, namelijk de nieuwe wijk ‘Koningskwartier’ hier in Zevenhuizen, behorend bij onze gemeente.

Illustraties

Natuurlijk kun je dit met illustraties mooi vertalen. In het vorige logo zat een mond in een vierkant. Ik heb ervoor gekozen om het vierkant en de vorm terug te laten komen. Wel heb ik nieuwe kiezen geïllustreerd, want daarmee kun je mooie het verhaal van ‘jong & oud’ en van ‘groot & klein’ vertellen. Ook de kleuren zijn nieuw, en worden zelfs doorgetrokken in de inrichting van het nieuwe pand. Mooi! Hieronder ie je het kleurenpalet dat ik voor ze heb samengesteld.

Drukwerk en meer

Momenteel is de bouw van het nieuwe pand nog gaande en heb ik daarvoor ook en mooi doek voor op het bouwhek mogen ontwerpen. (De linker op de foto is door mij ontworpen, de rechter vanuit de bouw). Ook gaan we met de huisstijl aan de slag. Wanneer deze klaar is, deel ik het natuurlijk hier met jullie! Wanneer je je wilt aanmelden bij deze tandartspraktijk, kun je hier doen. De praktijk opent medio maart 2023.

Wil jij ook een logo voor jouw bedrijf laten ontwerpen? Neem dan gerust contact met mij op voor meer info, of lees hier alvast meer over logo, huisstijl en branding, of over mijn werkwijze.

 

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.