Logo Kinderpraktijk bij Kee

Kinderpraktijk bij Kee Logo bijtjes Blitz Ontwerpt

Logo Kinderpraktijk bij Kee

Al een tijd volgden Karin en ik elkaar op Instagram. We zijn dorpsgenoten, haar vakgebied spreekt mij aan en wat een leuk mens is Karin! Wat ik niet wist is dat mijn stijl Karin enorm aansprak en dat zij al een tijd zat na te denken over een nieuw logo. Toen ik begin 2021 het 10-jarig bestaan van mijn bedrijf Blitz Ontwerpt vierde en een paar waardevolle prijzen weggaf, won Kinderpraktijk bij Kee het ‘online branding pakket’, dat ik je hier verderop in de tekst ook zal laten zien. Een super blije winnaar! En wat een verrassing, Karin besloot om haar hele bedrijf te re-branden en ik mocht het voor haar ontwerpen! En dus ook een nieuw logo voor Kinderpraktijk bij Kee, wat een toffe opdracht, een volledige re-branding! Wat een eer om onderdeel uit te maken van zo’n mooie stap in iemands bedrijf.

Psychomotorisch kindercoach

Karin is Psychomotorisch Kindercoach en haar bedrijf heet ‘Kinderpraktijk bij Kee‘, naar de voorletters in haar naam. In haar bedrijf werkt Karin met kinderen en heeft ze in haar vakgebied te maken met veel verschillende emoties. Zo werkt zij veel met de thema’s ‘boos, blij, bang en bedroefd.’ De wens was om in het logo een bijtje of een ‘Lemniscaat’ terug te laten komen. Laat dat maar aan mij over, wát een leuk project! In het logo verwerkte ik alle emoties, de Lemniscaat én de bijtjes. Ieder bijtje toont een emotie en de grote bij, staat natuurlijk voor Karin zelf.

Wat ik zo leuk vind aan dit ontwerp, is dat Karin de bijtjes in haar huisstijl, branding en website goed kan inzetten. Ze kan ze los gebruiken bij een bijpassend onderwerp bijvoorbeeld en zo ook spelen met de kleuren in haar branding. Dit kun je natuurlijk online op je website en social media doen, maar ook in werkboeken, flyers en meer.

Huisstijl en online branding

Ook mocht ik voor Karin haar huisstijl ontwerpen. En aangezien ze alles aan het re-branden is, kwam zelfs haar brievenbus aan de beurt! De online branding won Karin dus bij mij en ook dit is een mooi kleurrijk geheel geworden. Ik leverde bestanden waarin Karin zelf teksten kan typen en zo op ieder moment zelf een afbeelding kan opmaken en inplannen. Wanneer je bij mij een online branding laat ontwerpen, krijg je ook een werkboek hoe je met mijn afbeeldingen kunt werken, hoe deze in te zetten én hoe je kan inplannen en plaatsen op social media. Een mooi en handig compleet pakket dus!

Met een mooie en goed werkende online branding, tezamen met de de boodschap die je overbrengt aan jouw lezers, zorg je voor een compleet totaalplaatje. Zodat je potentiële klanten je keer op keer herkennen én gaan onthouden en zo in de toekomst misschien wel jouw klant worden. Je zet jezelf neer als een merk. Een ‘brand’.

Lieve Karin, wat een feestje om met jou te mogen werken! Spontaan, open, vakkundig en zo gezellig! Wat super dat je zo open staat voor creatieve ideeën en er alweer veel ‘borrelt’ bij ons. Proost op jouw bedrijf en onze fijne samenwerking!

Reactie van mijn klant:

‘Super! Ik ben zo blij met je advies en mijn nieuwe logo! Geweldig hoe je werkwijze is, de mogelijkheden die je ziet en hoe je met mijn wensen aan de slag bent gegaan.’

Meer informatie

Wil jij ook meer informatie over het laten ontwerpen van een nieuw logo? Neem gerust contact met mij op, ik help je graag. Of kijk hier alvast bij mijn werkwijze.

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.