Logo ‘Licht leven, Krachtig zijn’ healing medium en coach

Logo medium Licht leven, krachtig zijn door Blitz Ontwerpt

Logo healing medium coaching

Gerben kwam bij mij terecht, omdat ik eerder een logo voor zijn vrouw heb ontworpen. Zij was heel tevreden, wat fijn! Een mooie reclame dus! Je kunt hier het logo voor haar bedrijf Hand in hand Holistische praktijk bekijken. Gerben heeft een spiritueel beroep, hij is healing medium en spiritueel coach. Zijn missie is om op een liefdevolle, krachtige manier mensen zich er meer bewust van te maken, dat er meer is in het leven. Hij helpt zijn cliënten om ze beter en krachtiger te laten voelen. Hieronder vertel ik je hoe dit logo healing medium coaching tot stand kwam.

Illustraties

Tijdens het intakegesprek dat ik met mijn logo-klanten heb stel ik een aantal vragen. Deze vragen helpen mijn klanten in het proces om te voelen waar ze staan en waar ze naartoe willen in hun bedrijf. En zo kwam in het gesprek met Gerben naar voren dat hij de kernwoorden liefdevol, kracht, licht, blijdschap, openheid, energie en rust naar voren wilde laten komen in zijn logo. Deze kernwoorden heb ik vertaald in de illustratie van de handen, met daarachter een lichtcirkel, welke ook staat voor de energie. De lettertypes/fonts zijn hierin ondersteunend en werken versterkend. Ook heb ik drie Chakra kleuren verwerkt in dit logo.

Huisstijl

Naast het healing medium coaching logo, mocht ik ook de huisstijl leveren aan ‘Licht leven, krachtig zijn’. Een mooie ansichtkaart, met daarop de gegevens van dit bedrijf en een gedicht. Deze kan Gerben aan potentiële klanten uitdelen of bij een mooie postpakket voegen. Tevens mocht ik een mooi naambord ontwerpen en leveren voor op de gevel van het pand waar Gerben werkt. Zowel de kaart als het naambord zie je hieronder.

Informatie

Wil jij ook een logo laten ontwerpen of meer informatie ontvangen? Neem gerust vrijblijvend contact op, ik help je graag! Ook kun je alvast wat meer lezen over mij, of over mijn werkwijze. Graag tot ziens!

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.