Logo Mediasmarties

Logo Mediasmarties media_blitz ontwerpt illustraties

Logo Mediasmarties

Wat ontzettend leuk als een bedrijf al een hele tijd bestaat en toe is aan een nieuw logo en dan bij mij terecht komt! Zo ook kwam dit dreamteam van twee zussen bij mij terecht, voor een nieuwe logo voor hun bedrijf Mediasmarties. Een mooi online platform, bomvol recensies van kindermedia. Zij beantwoorden vragen als ‘welke app of welk boek past bij de ontwikkeling, leeftijd en interesse van jouw kind?’.

Kleurrijk

Het leuke is, dat Manon en Denise bij mij terecht kwamen, omdat mijn stijl ze aansprak. Vaak kleurrijk en met illustraties, dit vonden ze mooi passen bij hun doelgroep. Ze wilden graag een kleurrijk logo laten ontwerpen, met door mij gemaakte illustraties, die een verhaal vertellen. Een feestje om te doen natuurlijk!

Illustraties

De illustraties die je in het logo ziet, staan voor alle onderdelen in het bedrijf: ‘lezen, kijken, luisteren, spelen, doen’. Iedere illustratie kan op de website ingezet worden bij een bepaald onderwerp of leeftijds-doelgroep. Zo ontstaat er een duidelijke verdeling, maar in een eenduidige stijl. Ik vind het ontzettend tof geworden!
Inmiddels zijn de dames hun bestaande website aan het aanpassen in de nieuwe huisstijl. Super leuk om eens te bekijken: Mediasmarties.nl

Drukwerk en templates

Mooi om te zien hoe de dames van Mediasmarties hun logo mooi doorvoeren in de huisstijl. Zo word je duidelijk herkend overal, heel goed! Ik mocht ook templates ontwerpen, waarin zij kunnen werken en zo alle briefings aan hun klanten in een mooi ontworpen document kunnen sturen. Én wat dacht je van de toffe verzenddozen, die je hieronder op de foto ziet? Een feestje om te ontvangen toch!

Reactie van mijn klant:

‘Je hebt ons motto én ons doel prachtig vertaald in dit logo! Dankjewel!’

Logo laten ontwerpen?

Wil jij voor jouw bedrijf ook een nieuw logo laten ontwerpen? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Levering: logo, illustraties, templates voor werkboeken, verzenddozen

×
Product added to cart

Geen producten in je winkelmand.