E-book & illustraties ‘Leer trainen vanuit je vak’

ebook illustraties Leer trainen vanuit je vak Blitz Ontwerpt

E-book en illustraties

Janny van ‘Leer trainen vanuit je vak’, vroeg mij om haar e-book mooi vorm te geven én haar boodschap te versterken met door mij op maat gemaakte illustraties. Ik heb het e-book vormgegeven in de kleuren van de huisstijl, en aanvullend daarop, een aantal zachtere pastel-tinten in dezelfde schakering. Die pastel-kleuren zie je ook terug in de watercolor achtergronden. Iedere illustratie vertaalt een onderwerp en zo heeft ieder hoofdstuk zijn eigen vormgeving. Het is een mooi overzichtelijk geheel geworden.

Hieronder twee overzichtjes van hoe een aantal pagina’s zijn weergegeven, uit het e-book dat wel meer dan 35 pagina’s bevat. Ik snap dat je nieuwsgierig bent geworden naar meer… Wil jij het volledige e-book van ‘Leer trainen vanuit je vak’ lezen? Hier kun je het e-book aanvragen!

Goede investering

Het document heb ik dusdanig vormgegeven, dat het in de toekomst ook mogelijk is om het e-book als een papieren boek te laten drukken. Met wat kleine aanpassingen is dat tegen die tijd zo geregeld en dus een mooie investering voor je bedrijf voor in de toekomst! Wil je meer boeken en e-book bekijken welke ik heb ontworpen en geïllustreerd? Kijk dan op deze pagina met diverse boeken en e-books!
Meer informatie over het laten ontwerpen of illustreren door mij? Neem dan vrijblijvend contact op en ik geef je graag meer informatie!

Reactie van mijn klant:

‘Het e-book is super mooi geworden en ook echt ondersteunend aan het verhaal. Krijg er hele goede reacties op.’

Levering: e-book & illustraties

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.