Logo Hand in Hand holistische praktijk

Logo Hand in Hand Holistische praktijk Blitz Ontwerpt

Logo holistische praktijk

Goverina vond mij via Google en nog net voor de Corona tijd, hadden wij ‘live’ haar intakegesprek! Wat een mooi bedrijf met mooie visie heeft Goverina, heel tof dat ik voor haar mocht gaan ontwerpen! Voor haar bedrijf ‘Holistische praktijk Hand in Hand’ mocht ik een logo ontwerpen, met bijpassende huisstijl en branding! Haar wens was, om op één of andere manier een hand erin verwerkt te willen hebben. En wie mij kent, weet dat ik geen ‘standaard’ plaatje wil maken, maar een originele illustratie wil neerzetten, die vaak ook wat abstract kan zijn, en duidelijk een verhaal vertelt.

Illustraties

De handen in het logo, geven niet alleen de handen weer van haar cliënten, de gezinnen met kinderen die bij haar komen, of alleen de ouders, of alleen de kinderen. Maar ze geven ook Goverina’s helpende hand weer. Ze geven haar mooie waardevolle werkzaamheden weer, die zij haar cliënten heeft te bieden. (Ben jij ook op zoek naar originele illustraties voor jouw bedrijf, of een nieuw logo? Neem dan gerust contact op en ik geef je vrijblijvend meer informatie!)

Kleurgebruik

Wat betreft de keuren in het logo, vroeg Goverina mij, of dat ik de kleuren van haar praktijkruimte erin terug wilde laten komen. Prachtige warme kleuren, die goed bij haar persoonlijkheid passen. Ook in de huisstijl, (visitekaarten en briefpapier). en de online branding, komen deze kleuren prachtig uit!

Website advies

Een website had Goverina al, deze mocht aangepast worden naar de nieuwe huisstijl. In een online adviesgesprek (door de Corona tijd konden wij elkaar niet zien, maar zo’n gesprek gaat ook prima online!), om haar te adviseren over kleurgebruik, lettertypes en indeling e.d. Bekijk hier haar website en kom meer te weten over holistische therapie.

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.