Illustraties Pure Life Baby Spa

Pure Life Baby Spa illustratie moeder kind Blitz Ontwerpt

Logo Baby Spa

Wat een een feest voor mijn klant Mirjam (en haar collega’s) van Pure Life geboortefotografie! Zij hebben in hun pand in Valkenburg een Baby Spa geopend! Wat een prachtige toevoeging als je al zo’n mooi beroep hebt! Een aantal jaar geleden heb ik voor Pure Life geboortefotografie ook het logo mogen ontwerpen, mag ik al het drukwerk (en meer!) ontwerpen en heb ik nu ook het logo voor de Baby Spa ontworpen. Dit werd een verlengde van het bestaande logo van Pure Life Geboortefotografie. Je kunt het logo hier bekijken.

Illustraties Baby Spa

Naast het logo, ben ik wederom de gelukkige die mag meewerken aan het neerzetten van het bedrijf, op het visuele vlak. Wat een eer en een fijne samenwerking! Met een mooie serie illustraties, welke ingezet kunnen worden op social media en diverse offline uitingen, wordt het verhaal van Pure Life Baby Spa nog meer versterkt. Bij ieder onderwerp hoort een illustratie. Diverse onderwerpen die je voorbij ziet komen; binding, zwanger, aandacht, moeder en kind, ontspanning, Baby Spa, baby in bad, cadeau en ‘team’.

Drukwerk

Deze prachtige subtiele illustraties heb ik ook verwerkt op het drukwerk dat ik voor de Baby Spa mocht ontwerpen. Binnenkort lever ik een prachtige cadeaubon en nog ander drukwerk, dat ik zeker met jullie zal delen! Een heel mooi bijzonder effect door de keuze van materialen, daarover later meer! Ook op de social media van Pure Life Baby Spa zie je diverse ontwerpen van mij voorbij komen.

Contact

Wil jij zelf mooie illustraties laten ontwerpen voor jouw bedrijf? Dat doe ik natuurlijk met alle liefde voor je! Leuk om alvast te lezen wat illustraties voor jouw bedrijf kunnen betekenen, en meer info over de werkwijze voor mijn illustraties vind je hier. Hier kun je contact met mij opnemen voor meer informatie, ik hoor je graag!

Ben je nieuwsgierig naar de prachtig Baby Spa? Bekijk de site hier!

Techniek: illustraties, grafisch ontwerp
Levering: logo, illustraties, huisstijl/drukwerk

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.