Logo Pure Life Geboortefotografie

Logo geboortefotografie Pure Life

Logo geboortefotografie

Voor Mirjam van Pure Life geboortefotografie mag ik al lange tijd veel mooie opdrachten ontwerpen. Zo ook haar nieuwe geboortefotografie logo (2016) en dat is toch wel een hele eer! Mirjam heeft gekozen voor goud- en natureltinten, welke goed passen bij de chique uitstraling van haar bedrijf en haar persoonlijke smaak!

Illustratie

In het ontwerp heb ik met een illustratie de liefde tussen twee ouders gesymboliseerd, welke een hartje teweeg brengt. Dit hartje staat voor het nieuwe leven, het kindje dat hieruit voort komt. De illustratie is ook als beeldmerk in te zetten, zodat je bedrijf overal herkenbaar is.

Baby Spa

Inmiddels (2021) hebben Mirjam en haar collega’s ook een Baby Spa geopend in hun prachtige pand in Valkenburg. Voor de Baby Spa mocht ik ook het logo ontwerpen, welke in het verlengde ligt van het geboortefotografie logo, zodat het duidelijk herkenbaar is dat de bedrijven bij elkaar horen. Er is gekozen voor een nieuwe kleurstelling, waarin beide bedrijven over zijn gegaan.

Illustraties

Ook mocht ik een prachtige serie illustraties voor Pure Life Baby Spa ontwerpen. Deze illustraties kunnen ingezet worden op bijvoorbeeld social media en andere online en offline uitingen. De illustraties versteken het verhaal en de missie van Pure Life Baby Spa nog meer. Je ziet in de illustratie diverse onderwerpen voorbij komen. De moeite waard om ze even te bekijken, hier in mijn portfolio. Ook divers drukwerk dat ik voor Baby Spa mocht ontwerpen kun je hier bekijken.

Boek

Naast het ontwerpen van haar logo en veel grafische ontwerpen, heb ik ook Mirjam’s eerste boek mogen ontwerpen! (Bij het ontwerpen van haar tweede boek, was ik zelf met zwangerschapsverlof en heeft een andere ontwerper het tweede boek mogen verzorgen).

Techniek: grafisch ontwerp, illustraties
Levering: logo

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.