Ebook Webjuffie

ebook Webjuffie Blitz Ontwerpt

Ontwerp e-book Webjuffie

Voor Esther van Webjuffie mocht ik een ebook ontwerpen. Dit ebook helpt mensen een online programma bouwen en het staat boordevol handige tips. Het Webjuffie ebook is dusdanig vormgegeven, dat ieder hoofdstuk duidelijk herkenbaar is en er wordt afgewisseld in kleur. Dit alles natuurlijk passend bij de huisstijl. Met de huisstijl van Webjuffie ben ik al langer bekend! Het logo is niet door mij ontworpen, maar voor veel huisstijl-ontwerpen komt Esther bij mij terecht. Zoals haar autobelettering, mooie ansichtkaarten, briefpapier, visitekaarten, notitieblokken, verzenddozen, haar online branding… Ik zal ze binnenkort eens delen hier in mijn portfolio, een mooie serie is het!

In het e-book zijn ook hyperlinks ingebouwd, zodat de klanten van Webjuffie doorverwezen worden naar bijvoorbeeld haar website en e-mail, wanneer zij dat wensen.

Mooie investering

Wanneer ik een e-book ontwerp, zorg ik ervoor dat ik het document dusdanig vormgeef, dat het in de toekomst ook tot de opties behoort om er een papieren boek van te laten drukken. Wat kleine aanpassingen tegen die tijd en het is zo geregeld. Een mooie investering voor je bedrijf dus! Meer boeken en e-books bekijken, door mij ontworpen en geïllustreerd? Kijk dan hier op deze pagina met verschillende boeken en e-books! Wil je meer informatie over het laten ontwerpen of illustreren door mij? Neem gerust contact op, ik geef je graag meer informatie!

Wil jij ook het e-book van Webjuffie downloaden? Dat kan hier!

Reactie van mijn klant

‘Ik wilde graag een e-book dat anders was dan anders en dat heeft Liseth goed voor elkaar gekregen! Ze heeft een prachtig ontwerp neergezet en ik ben super trots op het resultaat!’

Levering: e-book ontwerp, met hyperlinks

 

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.