Logo Cynthia Kromhout Vertaalservice

Logo Cynthia Kromhout Vertaalservice

Logo Cynthia Kromhout Vertaalservice

Cynthia is vertaler Nederlands Engels en met jarenlange ervaring sinds kort als ZZP’er aan het werk gegaan. Ze kwam bij mij terecht, via een gezamenlijk contact. (Zo leuk hoe dat werkt met ondernemers onder elkaar). Ik mocht voor haar een logo, huisstijl, drukwerk, online branding én website ontwerpen! Iets wat ik mijn klanten altijd adviseer, om direct alles aan te pakken, zodat in alle uitingen jouw nieuwe logo en huisstijl naar voren komt. Dit komt niet alleen professioneel over, maar zorgt ervoor dat potentiële klanten je ook steeds ergens anders tegen komen,  jouw huisstijl (samen met jouw boodschap) gaan herkennen en zo hopelijk ook jouw klant gaan worden!

Kleuren

Dit prachtige kleurenpalet is ontstaan nadat ik het intakegesprek met Cynthia heb gehad. Cynthia is een herfst-type en zo ook heb ik dit vertaald in haar logo. Een warm kleurenpalet (dat je ook hieronder nog kunt zien) in mooie herfsttinten. Past bij haar persoonlijk en ook bij haar bedrijf. Het palet is warm, vrouwelijk, vriendelijk, maar stáát ook echt. Mooi pittig en vriendelijk tegelijk. Deze vriendelijkheid zie je ook terug in de vormen van het logo.

Beeldmerk

Bij het logo heb ik een beeldmerk ontworpen. Een beeldmerk kun je inzetten op plekken waar je niet je volledige logo wilt (of de plek hebt om) te plaatsen, of als leuk accent/toevoeging. Bijvoorbeeld op een volgpapier, achterkant van je drukwerk of op je website. Het beeldmerk dat ik voor Cynthia heb ontworpen is een prachtige krul, als je Cynthia ziet, weet je waarom!

Huisstijl ontwerp

Aanvullend mocht ik ook de huisstijl van Cynthia Kromhout Vertaalservice ontwerpen. Bij het briefpapier kozen we ook voor een volgpapier en een mooie opvallende visitekaart. Je ziet ze hieronder in het overzicht.

Website

Als kers op de taart mocht ik voor Cynthia ook haar website ontwerpen. We hebben hier het logo en de huisstijl goed doorgetrokken, zodat alles een mooi geheel is! Het is een mooie vrouwelijke, vriendelijke, krachtige website geworden. Je ziet het beeldmerk met de krul ook terug komen, wat een leuk effect geeft dat! Je leest (en bekijkt) hier meer over de prachtige website van Cynthia . Ben je benieuwd naar Cynthia haar vertaalservice, hier vind je haar!

Logo laten ontwerpen?

Ben jij enthousiast geworden en wil je ook meer informatie over het laten ontwerpen van een logo voor jouw bedrijf? Neem gerust contact op, dan vertel ik je meer. Ook kun je hier alvast wat informatie lezen, andere logo’s door mij ontworpen bekijken of mijn pakketten inzien.

Reactie van mijn klant:

‘Toen ik Liseth vroeg om voor mij een bedrijfslogo en huisstijl te ontwerpen heeft ze mij van begin tot eind geweldig geholpen. Haar ideeën en ontwerpen sloten gelijk aan op mijn bedrijf en mijzelf en ik ben ontzettend blij met het eindresultaat. Liseth is erg klantgericht en heeft mij ook uitgebreid wegwijs gemaakt op het gebied van social media en branding. Zeer tevreden!’

Levering: Logo, huisstijl, drukwerk, online ontwerp, online branding, website

 

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.