Logo Bijles bij Ymke

Logo bijles bij Ymke blokhut Blitz Ontwerpt

Logo Bijles bij Ymke

Ymke ken ik via mijn nichtje, super leuk dat ze mij vroeg om een logo voor ‘Bijles bij Ymke’ te ontwerpen! Een eer altijd als een bekende van je bij je terecht komt voor een ontwerp voor haar bedrijf! Ymke is haar eigen bedrijf gestart en geeft nu bijles aan kinderen in het basisonderwijs. We hadden een leuk gesprek en daarin kwam duidelijk naar voren dat er een zeegroene kleur in het ontwerp gebruikt mocht worden (hoe kan het ook anders als je in Zeeland woont 😉 ) Deze heb ik aangevuld met pastelkleuren, die helemaal bij het vriendelijke karakter van Ymke en ook haar doelgroep passen. Helemaal de stijl geworden die ze zocht!

Illustratie blokhut

Wat betreft de vormgeving mocht het ‘vriendelijk’ zijn en vertrouwen uitstralen. Ik heb ervoor gekozen om de locatie te illustreren waar Ymke de bijles geeft, namelijk de mooie grote blokhut in haar tuin! De illustratie van de blokhut staat voor ‘het dak boven het hoofd van de kinderen/het veilige/vertrouwde/huiselijke’. Iets dat een kind dat op bijles komt zeker kan gebruiken. Een toffe illustratie, die je ook heel mooi los als icoon of beeldmerk kunt gebruiken op bijvoorbeeld de website en in de huisstijl en drukwerk.

Na het leveren van het logo is Ymke zelf aan de slag gegaan met haar website. Wil je meer weten over haar bedrijf, kijk dan eens op de site van Bijles bij Ymke.

Meer informatie

Wil jij ook meer informatie over het laten ontwerpen van een logo en/of huisstijl en online branding? Neem gerust contact op, ik help je graag. En leuk om alvast te lezen over mijn werkwijze of over mij. Graag tot ziens!

 

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.