Boek ontwerp Slow & Grow

Boek intuïtie Slow & Grow Blitz Ontwerpt

Boek ontwerp Slow & Grow

Wat een mooie opdracht! Nadat ik het logo voor Slow & grow mocht ontwerpen, (in opdracht van mijn collega Marte Methorst, zij is de Art Director van Slow&Grow), mocht ik nu het boek ontwerpen dat Mirjam heeft uitgegeven! Het boek ontwerp van Slow & Grow heeft de titel ‘Je intuïtie als ondernemerskompas’. Passend bij deze titel en de inhoud van het boek (en natuurlijk in stijl van het logo), is het een mooie, rustige, zachte vormgeving geworden, met mooie details en fijne lijnen. Het ontwerp op de softcover kaft loopt mooi door. Een leuk technisch detail, het boek bevat 72 pagina’s.

Illustratie kompas

Voor het boek ‘Je intuïtie als ondernemerskompas’ mocht ik in opdracht van Marte, ook een bijpassende illustratie maken. Deze zie je hieronder. De overige illustraties die in het boek staan, heb ik ontworpen tijdens het ontwerpproces van het logo. Leuk om het logo te bekijken? dat doe je hier! Het boek is zo een mooi geheel geworden met de huisstijl en een prachtig project! Binnenkort is de boeklancering, en ook kun je het boek al bestellen. Hieronder vind je de link.

Boek laten ontwerpen

Wil jij ook een boek laten ontwerpen voor jouw bedrijf? Neem gerust contact op voor meer informatie! Ik heb veel ervaring met het ontwerpen van boeken en kan jou ook adviseren en helpen in het drukwerkproces. Een mooi ontwerp passend bij jou en jouw bedrijf hoor er altijd bij! Ook ontwerp ik e-books. Interactief en met hyperlinks erin. Kijk hier eens bij al mijn boeken en e-book ontwerpen voor meer informatie.

Boek bestellen

Wil je het boek van Mirjam bestellen? Dat kan hier op haar site.

Ook het prachtige kaartendeck voor Slow & Grow heb ik voor haar mogen ontworpen!

Reactie van klant Mirjam:

‘Liseth heeft voor mij de vormgeving gedaan voor mijn boek. Eerder heeft ze me al geholpen met mijn logo en daar was ik super enthousiast over. Hierdoor wist ik, dit komt helemaal goed. En het boek is door haar vormgeving echt prachtig geworden! Het straalt helemaal de sfeer uit die ik voor ogen had. Ik ben er zo ontzettend blij mee! Wat ik ook heel prettig vindt aan werken met Liseth is dat ze echt zelf met hele goede tips of ingevingen komt die echt bij jou passen en ze heeft gewoon enorm veel expertise op dit vlak. Dat voel en merk je aan alles. Ook is het gewoon een super leuk en lief mens! Dus mocht je er over nadenken om met Liseth aan de slag te gaan, ik zeg gewoon doen!!!’

 

 

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.