Logo Slow & Grow

Logo Slow & Grow Blitz Ontwerpt

Logo Slow & Grow

In opdracht voor mijn lieve collega Marte Methorst, Art Director voor Slow & Grow, mocht ik het logo ontwerpen. Marte heeft een merkconcept ontwikkeld en daar dit onderstaande prachtige moodboard bij gemaakt. Daaropvolgend heb ik het logo ontworpen en laten aansluiten. Afgelopen tijd heb ik bij Mirjam een businesscoachingstraject gevolgd, dus wij kenden elkaar ook al. Leuk samenwerken met zijn drieën dus!

Illustratie

In het logo heb ik een mooie subtiele illustratie van een berenklauw verwerkt. De berenklauw heeft een mooie betekenis voor Mirjam, zij gebruikt deze ook veel op foto’s in haar social media. Prachtig dus om deze als een illustratie te verwerken in het logo. De berenklauw-illustratie en het logo zul je ook tegenkomen op de nieuwe website, welke Marte voor Slow&Grow heeft ontworpen en nu ook online is.

Boek ontwerp

Wat een er, want ook het eerste boek van Mirjam heb ik mogen ontwerpen! Fijn dat ik al meer ervaring heb met het ontwerpen van boeken, want zo kan ik mijn klanten ook aan de technische kanten ondersteunen en adviseren, bijvoorbeeld bij het maken van keuzes in papiersoorten, kaft, en meer.  Je kun het boek en gemaakte illustraties voor Slow&Grow hier bekijken.

Bekijk hier het kaartendeck dat ik Slow & Grow mocht ontwerpen.

Reactie van mijn collega Marte: ‘Als Creative Director van Slow & Grow zocht ik voor de grafische uitwerking van het merkconcept een grafische vormgever die precies snapte wat ik voor ogen had. En Liseth heeft dat als de beste gedaan! Een heerlijke samenwerking, aan één woord genoeg, met mooie creatieve ideeën. Liseth, je bent een warme, sprankelende en talentvolle designer!’

Reactie van klant Mirjam: ‘Ik ben zo ontzettend blij met dit logo! Het past helemaal bij hoe ik mijn bedrijf voel en wat ik wil uitdragen. Alles zit in dit logo met de mooie illustratie erin verwekt. Het logo spreekt voor mij echt!

Logo laten ontwerpen voor jouw bedrijf

Ben jij enthousiast geworden en wil jij ook een logo laten ontwerpen door mij, of in samenwerking met Marte Methorst erbij? Neem gerust contact op voor meer informatie! Of lees hier alvast meer over mijn aanbod. Ik help je graag!

Levering: Logo, illustratie, boek

 

 

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.