Website Verloskundigen Zuidplas

website verloskundigen zuidplas logo BLitz Ontwerpt

Website Verloskundigen Zuidplas

Wat een feest dat ik naast het logo, de huisstijl, online branding, drukwerk en meer, óók de website voor Verloskudigen Zuidplas mocht ontwerpen! Ik adviseer mijn klanten altijd om hun logo door te trekken in een goede huisstijl, de site en alle andere uitingen, en daar is Jorine zeker goed mee aan de slag gegaan! Ik mocht haar begeleiden in het proces van een startende ondernemer goed visueel zichtbaar maken. We startten met het logo, dat je hier kunt bekijken. Tijdens het ontwerpen van de huisstijl, ontstaan een vaste stijl, die ik ook doortrek in de website.

Ontwerp op maat

Wie door mij een website laat ontwerpen, zal altijd een costum ontwerp krijg, een ontwerp op maat dus. Ik ontwerp in WordPress, dat we helemaal op maat maken voor jou. Zoals je in deze website kunt zien, hebben de foto’s en bepaalde gekleurde vlakken, de vorm van ‘de buik’ in het logo. Dit soort items kunnen alleen met maatwerk en zijn extra leuk om te doen, omdat je zo een unieke website creëert. Jouw website is ook SEO proof, en voorzien van belangrijke ‘snufjes’, ook zal jouw website snel zijn, wat heel belangrijk is.
Voor het ontwerpen van website werk ik (voor de technische kant) met twee webdesigners samen. Voor deze site heb ik samengewerkt met Kiesling Media. De foto’s van de dames op de site zijn gemaakt door Klik-Klak Fotografie. Annemarie is mijn ‘vaste’ branding fotograaf.

Een website laten ontwerpen door Blitz Ontwerpt

Wil jij ook een website door mij laten ontwerpen, of weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan hier contact met mij op, voor meer informatie. Ik help je graag! Bekijk hier ook mijn portfolio van website ontwerpen door mij gemaakt.

Reactie van mijn klant: ‘Super blij met ons logo en huisstijl! Het straalt echt frisse energie uit! Liseth voelde goed aan wat bij ons past en we hebben al veel complimenten gekregen van onze zwangere dames!’

Techniek: Webdesign
Levering: website met contact- en inschrijfformulier

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.